CUPLU SPITALIZAT DUPA CE BARBATUL A RAMAS BLOCAT CU CAPUL IN VAGINUL SOTIEI

Un cuplu a fost transportat la spital, într-o poziție foarte penibilă, aseară, după ce un bărbat a răma cu capul blocat în vaginul soției sale în timpul unui joc sexual ciudat.

Tom și Janis Morrison, un tânăr cuplu din micul oraș Greensboro din Alabama, au sunat la 911 în jurul orei 10:00 noaptea trecută pentru a solicita o ambulanță.

Samantha Irving, operatorul care a luat apelul, spune că a considerat-o ca o glumă atunci când a explicat situația.

Femeia mi-a spus că soțul ei a căzut și că capul lui era acum blocat în cavitatea vaginală. Chiar m-am gândit că este un grup de adolescenți care au sunat la o față. ”
În ciuda îndoielilor doamnei Irving, a trimis o ambulanță pe site, iar paramedicii au realizat rapid că situația era de fapt foarte gravă.

Bill Austin, unul dintre paramedicii care au transportat cuplul, susține că erau culcați goi pe patul lor și parțial acoperiți de sânge.

„Femeia continua să urle de durere ori de câte ori tipul se mișca, dar avea jumătate din față îngropată acolo și părea că trece prin Iad!”
Cuplul a fost transportat la Spitalul Județean Hale din apropiere, unde medicii au putut separa cuplul.

Dna Morrison suferea de sângerare internă severă, dar acum este stabilă, în timp ce soțul ei a suferit doar câteva zgârieturi și vânătăi.

Potrivit medicilor, ambii ar putea suferi, de asemenea, de sindromul de stres posttraumatic.

Întâmplări ca acesta sunt, într-adevăr, destul de neobișnuite, dar sute de cupluri sunt internate în spital în fiecare an în Statele Unite, după ce s-au blocat împreună în timpul actului sexual.

Conform datelor colectate de Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA, 3.213 de cupluri au fost spitalizate pentru astfel de probleme în toată țara în 2015 și 3.789 în 2016.

Conform acelorași date, Morrisons sunt primul cuplu care este internat pentru un cap lipit în interiorul unei cavități vaginale din octombrie 2007.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.