fbpx
INTERNATIONALSTIRI

Cuplu de homosexuali decide să își ucidă copilul pe care îl adoptaseră, după ce mama-surogat a fost diagnosticată cu cancer

FIX CEI DIN COMUNITATEA LGBT CER DREPTURI ȘI SE CONSIDERĂ NORMALI

1D274906316435 today gay fathers 140707 01

După ce Brittney Pearson, însărcinată, a primit un diagnostic de cancer la sân și a născut la 25 de săptămâni, cei doi bărbați care au angajat-o pe Pearson ca mamă surogat, au ordonat ca copilului să nu i se acorde îngrijiri medicale esențiale, ceea ce l-a ucis, potrivit LifeNews.

“Doi bărbați au angajat-o pe Brittney Pearson, mamă surogat, pentru a-și crea “familia de vis””, a scris pe Twitter Lila Rose, președintele Live Action. “La finalul procesului, un băiețel de 25 de săptămâni a fost ucis”.

Brittney a primit un diagnostic de cancer la sân în timpul sarcinii și a decis să nască copilul mai devreme, la 25 de săptămâni, pentru a putea primi chimioterapia salvatoare necesară pentru ea însăși și pentru a-i oferi copilului cele mai bune șanse de supraviețuire. “Ea a spus că gândul ei a fost: “Vreau să păstrez acest copil în siguranță & să-l aduc pe pământ””, a scris Rose pe Twitter.

Cuplul care a adoptat copilul de la Brittney a susținut că “nu a vrut să o plătească pe Brittney pentru un copil născut înainte de 38 de săptămâni din cauza potențialelor probleme de sănătate ale unui copil prematur”, potrivit lui Rose.

Brittney a fost “distrusă”, potrivit unchiului ei. Ea s-a oferit să adopte copilul, dar cuplul a refuzat cererea ei, cerând în schimb un certificat de deces. Unchiul lui Brittney a spus chiar că “aș lua copilul dacă mi s-ar permite”.

Cuplul “‘nu o poate forța să avorteze’, dar odată ce copilul este ‘afară’, atunci copilul este proprietatea (nici măcar nu-mi vine să mă înghit să scriu asta) părinților, iar ei nu vor să îi ofere copilului nicio îngrijire care să îi salveze viața. Practic, nepoata mea spune că trebuie să scoată copilul și să îl privească cum moare”, a relatat unchiul lui Brittney. “Preferă să privească (sau mai degrabă nu vor fi în preajmă) cum moare copilul lor decât să permită ca acesta să fie salvat cât mai bine posibil și să fie dat unei familii.”

Brittney locuiește în California, iar “legile privind surogatul din California nu i-au dat niciun drept lui Brittney sau copilului”, a relatat Rose. Brittney a fost nevoită să nască mai devreme pentru a-și salva propria viață. După naștere, cuplul “a ordonat ca îngrijirea de salvare a vieții să fie reținută. Băiețelul a murit la scurt timp după naștere”.

“În timp ce se pare că Brittney a încercat să protejeze acest copil în uter, participarea ei la o mamă surogat a jucat un rol parțial în moartea finală a acestui băiețel”, a scris Rose pe Twitter. “Din momentul conceperii, el a fost lipsit de drepturile sale fundamentale & tratat ca un produs care putea fi aruncat la primul semn de defect.”

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.