CUNOSCUTUL MANAGER DE SPITAL S-A ECHIPAT CA „OMUL INVIZIBIL” PENTRU O VIZITĂ “SECRETĂ”

CANCAN.RO prezintă imagini inedite cu Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Capitală, unul dintre cei mai cunoscuți medici din România. Celebrul manager de spital s-a echipat ca “omul invizibil” pentru o vizită “secretă”.

Managerul Beatrice Mahler s-a întâlnit cu Sorin Oprea, și el manager, dar al unei televiziuni online, SănătateaTV.ro. Nimic anormal, doar că celebra doctoriță s-a ascuns cât a putut de ochii lumii, sau cel puțin așa pare din imaginile pe care CANCAN.RO le prezintă în exclusivitate. „Camuflată” cu mască și cu șapcă, Beatrice Mahler a așteptat indicațiile șoferului pentru a avea cale liberă către biroul amicului ei. Iar întâlnirea avea să se finalizeze, două ore mai târziu, în vila de la Snagov a bărbatului.

Beatrice Mahler și Sorin Oprea sunt, în mod evident, buni prieteni. Iar întâlnirea lor o demonstrează din plin. Ca și drumul parcurs de Beatrice Mahler din București până la vila din Snagov a lui Sorin Oprea.

Beatrice Mahler a ajuns la sediul televiziunii patronate de Sorin Oprea și se duce la el în birou
Beatrice Mahler a ajuns, ”camuflată” cu mască și șapcă, la televiziunea lui Sorin Oprea, apoi în vila lui de la Snagov

S-a întâmplat într-o zi oarecare, când celebra doctoriță a „tras” la televiziunea lui Sorin Oprea, undeva pe lângă Mall Vitan. Cum a făcut-o? Camuflată total, de parcă nimeni, niciodată, nu ar fi trebuit să afle de întâlnire. Beatrice Mahler a folosit un Uber, care a adus-o până la sediul televiziunii. Acolo a coborât, iar masca i-a acoperit foarte bine gura și nasul. Vestimentația a inclus și o șepcuță, care nu a părut să fie deloc doar de decor. Șoferul lui Sorin Oprea a ieșit rapid și a întâmpinat-o. I-a făcut culoar până în cabinetul celui mai important om al televiziunii online.

Preț de o oră a ”dispărut” Beatrice Mahler, pentru ca apoi același șofer să iasă, ușor agitat și cu întoarceri repetate ale capului, când în stânga, când în dreapta. A tras mașina la scară, un V Classe, apoi a făcut semnul pe care doamna părea să îl aștepte, după ușă. Atunci, Beatrice Mahler a pășit în afara sediului. Șoferul, dintr-o rapidă mișcare, a executat deschiderea portierei, iar managerul de la Marius Nasta a și sărit în mașină. Șoferul nu a urcat la volan. A așteptat câteva minute. Urma să coboare șeful. S-a întâmplat, într-un final, iar atunci a făcut același gest: i-a deschis portiera. În scurt timp, autoturismul pleca de la televiziune.

Sorin Oprea a părăsit sediul și va urca în mașina care-l va duce la Snagov
Unde? A ”tăiat” Bucureștiul și înspre Snagov a rulat. O impozantă vilă a fost destinația, locuința lui Sorin Oprea, acolo unde șoferul și-a dus rolul până la capăt. A ieșit, a deschis poarta, apoi a băgat mașina în curte. Doar cu Beatrice Mahler la bord, pentru că Sorin Oprea coborâse la poartă, pentru a se asigura că totul este în ordine. Cu pași mărunți, a intrat și el în curte, apoi în vilă. Mai departe, doar personajele principale ale scurtei descrieri știu ce s-a întâmplat.

Sursa: cancan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!