Cunoscut politician, FACE PRAF ceremonia aducerii vaccinului anti-COVID: „Comuniștii erau mici copii…”

Fostul parlamentar Varujan Vosganian a criticat ceremonia de aducere a vaccinului anti-Covid-19, prezentată în regim de Breaking News de toate televiziunile de știri din România.

„Festivalul „Cântarea vaccinării ” ne demonstrează că, în mod clar, comuniștii erau mici copii față de festivismul și propaganda prilejuite de lupta anti-COVID 19. Pandemia a reușit, în multe privințe, ce n-a reușit bolșevismul. Și încă n-ați văzut tot. Ascultați aici cum debutează campania de vaccinare anti-COVID 19:

  • Prima tranșă de vaccinuri, în număr de zece mii, intră, simbolic, in țară astăzi, în zi de Crăciun, la ora 13.00. Camionul încrăcat cu respectivele vaccinuri este întâmpinat de Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne și Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului National de Coordonare a Vaccinării anti-covid (avem și așa ceva).

  • Cu acest prilej au fost declarate, între 25 și 27 decembrie, Zilele Europene ale Vaccinării în România.

  • Transportul de vaccinuri va ajunge la Institutul Matei Balș în ziua de 26 decembrie, la ora 7,00. Jurnaliștii interesați să imortalizeze momentul sunt așteptați începând cu ora 6,30.

  • În ziua de 27 decembrie începe vaccinarea în cele zece spitale de boli infecționase din țară. La Institutul Matei Balș vaccinarea începe la ora 9,00. Pentru oportunități media se desemnează un maior, ca persoană de legătură. Presa trebuie să fie, neapărat, de față.

  • Și pentru ca Festivalul „Cântarea Vaccinării” să fie cu adevărat grandios și cu participarea națiunii, evenimentele vor fi transmise live pe toate paginile de Facebook instituționale ale Guvernului României. https://cv.prefectura.mai.gov.ro/…/Zilele-europene…

Trăiască și înflorească lupta împotriva COVID-19 și pacea între popoare!”, a spus Varujan Vosganian pe pagina sa de Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Bomba lui Varujan: "Acest virus țintește rasa albă... Este o armă biologică împotriva acestei rase și a zonelor locuite de albi!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.