CUNOSCUT MEDIC DESPRE TESTELE COVID-19: DAU „80% FALS POZITIV”!

Dr. Judy Mikovits, virolog molecular la nivel înalt și autor al „Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science” se alătură lui Lucas Alexander pe canalul YouTube Age of Truth. Mikovits a lucrat la Institute Naționale de Sănătate sub Anthony Fauci zeci de ani, despre care spune că i-a furat cercetările proprii nu o dată, ci de două ori.

Încă de la începutul psihopatiei COVID-19, Mikovits s-a pronunțat împotriva narațiunii oficiale care a declanșat blocarea globală și prăbușirea economică, numind-o „plandemie”, orchestrată de agenții Big Pharma.

Prima dată s-a încrucișat cu Anthony Fauci în 1980, când a lucrat la NIH, la Institutul Național de Cancer, unde a colaborat cu dr. Frank Ruscetti și l-a ajutat să reproducă lucrarea virologului francez, Luc Montagnier, pentru a izola virusul HIV. Fauci, care era șeful ei, a întârziat publicarea articolului lor timp de 6 luni pentru a permite ca protejatul său, Robert Gallo să reproducă, să publice și să-si atribuie munca lor.

Ea spune că întârzierea a permis ca SIDA să se răspândească pe tot globul, și în acelasi timp l-a ajutat pe Fauci să fie promovat în 1984 ca Director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, unde a rămas până în prezent.

În 2006, Dr. Mikovits a devenit director al Whittemore Peterson Institute for Neuro-Immune Disease, colaborând din nou cu Dr. Ruscetti pentru a căuta cauza sindromului de oboseală cronică (CFS). Ea a descoperit că 67% dintre femeile cu CFS au purtat un virus – numit Xenotropic Murine Leukemia Virus (XMRV), care a apărut doar la 4% dintre femeile sănătoase.

XMRV este asociat cu cancerul de prostată, sân, ovarian, leucemie și mielom multiplu. Multe femei cu XMRV au născut copii cu autism. Mikovits și Ruscetti și-au publicat descoperirile în 2009.

În 2011, cercetările lor au indicat cu tărie că virusul XMRV extrem de infecțios a fost prezent în vaccinurile MMR și Polio administrate copiilor americani și în vaccinurile japoneze contra encefalitei administrate personalului militar american.

Mikovits spune: „Am recunoscut că acest retrovirus de șoarece a cauzat o criză alarmantă de sănătate națională. Adică, alimentarea cu sânge și vaccinurile au fost puternic contaminate cu viruși de șoarece de multe tulpini. ”

Doctorul american care dirijează răspunsul Covid, Anthony Fauci, este o fraudă totală

Înainte să poată avertiza publicul, Fauci și-a folosit puterea pentru a tăcea. Când a refuzat, dr. Fauci a intrat și a ordonat confiscarea tuturor computerelor și a caietelor sale și a orchestrat retragerea lucrării lor științifice. A îndepărtat apoi toată finanțarea lui Mikovits și a împiedicat-o să obțină un loc de muncă în cercetarea guvernamentală începând cu 2012.

Ea crede că epidemia de SIDA care s-a răspândit în întreaga lume a fost cauzată de vaccinul împotriva hepatitei B, care a fost contaminat, „Dar aceste informații au fost păstrate de oameni, întrucât răspândeau boala. Au prevenit terapiile, cum ar fi terapia cu Peptide T, pe care colegul nostru, regretatul Candace Pert și Dr. Ruscetti le-au proiectat de fapt. Este o peptidă modulată [în timp ce Fauci a susținut] niveluri ridicate de AZT toxic …

Când Mikovits și-a început teza de doctorat în 1987, se știa doar că molecula numită celula T Helper CD4 era receptorul în care virusul HIV intra în celule. Ulterior, s-a descoperit că Peptide T bloca interacțiunea cu un receptor diferit de chemokine numit CCR5.

Ea spune că „Peptide T a blocat interacțiunea monocitului la celula T și a fost terapeutică, dar posedau brevetele asupra terapiei cu celule T, astfel că terapiile la acea vreme erau toate orientate către celula T… și era clar că nu funcționau. Cu toate acestea, FDA a împiedicat ca Peptide T să obțină vreodată aprobarea».

Apoi, ca și acum, ea spune: „Medicii puneau întrebări, nu foarte diferite de cele de astăzi cu COVID-19. Ne punem întrebări și întrebările noastre sunt cenzurate, sau publicațiile noastre, așa cum ați văzut din ceea ce mi s-a întâmplat …

„Știm acum, 30 de ani mai târziu, că vaccinurile au condus în esență la toate pandemiile și de aceea le numim „ plandemice ”. La fel ca Zika în 2017, focarul de Ebola în 2014, în mod clar a fost un virus manipulat în laborator. Nu voi spune „proiectat”, o să spun „manipulat”, pentru că l-am crescut și asta era una dintre muncile mele… și spun exact același lucru acum.

„Așa că acest coronavirus a fost crescut în celulele rinichiului maimuței virale și s-a răspândit în întreaga lume, iar vaccinurile antigripale sunt contaminate cu alți viruși, alți coronaviruși, alte retroviruși, retroviruși de păsări …

„Munca noastră din 2011 ar fi trebuit să schimbe lumea și COVID-19 este într-adevăr o acoperire a acestor 50 de milioane de persoane, din întreaga lume, care s-au infectat acum cu retrovirus gamma, cu viruși contagioși, care cauzează cancer și de aceea totul se numește COVID-19, indiferent din ce cauza mori.

„Virusul SARS-CoV-2 satisface zero dintre postulatele lui Koch, ceea ce înseamnă că toate persoanele cu infecție contractează boala. Nu s-a izolat și demonstrat a fi infecțios și transmisibil, așa cum am făcut-o în lucrarea noastră din 2009. Este scos dintr-o persoană bolnavă, o izolezi, o purifici și apoi îl injectezi sau îl expui unei alte persoane bolnave sau unui animal și primește aceeași boală. Acest tip de metodă s-a realizat cu HIV, s-a realizat cu XMRVS, dar nu s-a realizat cu SARS-CoV-2 …

«Cred că există mai mult de un virus acolo și sunt sigură că există câțiva viruși acolo, dar munca pentru a arăta asocierea bolii nu a fost realizată.»

În ceea ce privește testele, ea declară că testele de reacție în lanț ale Polymerase Chain Reaction (PCR), „conțin ARN, dar acesta nu este virusul, este doar modelul virusului, este doar ARN-ul … deci nu știm care este de fapt SARS-CoV -2, versus un alt coronavirus strâns relaționat în difonie.”

Deci, atunci când oamenii dau pozitiv pentru SARS-CoV-2, ea spune că nu se știe cu adevărat pentru ce testează pozitiv, pentru că, „nu avem voie să vedem testele, nu avem voie să vedem ce fac”. Știm că sunt 80% fals pozitive. Tot ce ai obținut este un fragment de ARN dintr-un coronavirus. Asta este tot ce știi, este că o parte din asta nu este infecțioasă și nici transmisibilă …

„Boala COVID-19, așa cum am mai spus, este o „plandemie”, destinată să înlăture drepturile noastre – One World Order – să ne oblige la o situație de frică … Virusul, SARS-CoV-2 există. Nu este fals, este acolo, dar are prea puțină legătură cu boala, dacă ar avea vreo legătură cu boala COVID-19 …

„Este destul de clar acum – de la variolă, focare gripei spaniole din 1918, Zika… gripa din 1957 și ’58, care a fost rea în această țară, a fost absolut răspândită printr-un program de vaccinare, fie că este DTP, care este programul de vaccinare din Brazilia, care a răspândit Zika, unde activăm expresia virușilor care în mod normal nu fac nimic animalelor; noi le trecem la oameni cu programele de pulverizare.

„Deci tot ceea ce vedeți în lumea noastră pe care le numiți; 5G, glifosat, pulverizarea Roundup și tot ceea ce conduc, aceste pandemii și da, este deliberat pentru că … tot ce ne-au spus să facem este să dăunăm sistemul nostru imunitar și să provoace, să controleze boala și orice potențial virus din jurul globului.»

Când a fost întrebată dacă vreun vaccin a fost vreodată bun, ea răspunde: „Din experiența mea, din 1986 niciodată nu s-a făcut niciun studiu de siguranță sau un studiu de eficacitate asupra unui vaccin. Deci, răspunsul este că nu pot spune „da”, deoarece nu există date. Nu există nicio dovadă care să demonstreze că aceste vaccinuri au făcut vreodată ceva și, de fapt, există multe dovezi contrare, când privim în urmă și ne uităm la aceste lucruri.»

-Forbidden Knowledge TV

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *