GENERALNOUTATI

Cum vor fi trataţi românii în viitorul Ţinut Secuiesc Autonom?

maghiari-1

PROVOCARE: Așteptăm răspunsurile voastre

Este o întrebare postată pe site-ul covasnamedia.ro. (de acolo ne-a și venit ideea). O întrebare pe care şi-o pun, firesc, românii dar așteptăm şi câteva răspunsuri serioase din partea unor etnici maghiari. Întrebările şi răspunsurile astea, preocuparea şi îngrijorarea care le însoţesc ne obligă, practic, la o provocare pe care o lansăm cititorilor noştri nefamiliarizaţi cu socializarea pe Internet.

Aşa încât, în măsura în care cititorii noștri vor continua să se manifeste civilizat şi interesant în postările lor pe site, vom selecta cele mai interesante opinii şi le vom publica într-un articol în categoria „Comentariile națiunii” care să fie al dvs. Numele comentatorilor pe site nu are importanţă, cei care folosesc acest sistem de relaţionare publică uzează, în general, de nick-name-uri, iar pentru cititorii site-lui nume precum „Lili”, „Io”, „Doru”, „Kviatkovski” sau „Românul” nu spun oricum nimic.

Aşadar, „Let’s talk about”, cum ar zice englezul, așteptăm răspunsurile voastre la rubrica de comentarii, la întrebarea:

Cum vor fi trataţi românii în viitorul Ţinut Secuiesc Autonom?

Covasna Media

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Un comentariu

  1. DESPRE CE VORBIM ,UNII CHIAR FURA CURENT LA GREU. CE NAIBA DE REGIUNE AUTONOMA VRETI .DACA VRETI PAMINT VA DAM 2m .SPER SA NU AJUNGEM LA PROBLEME DE GENUL ACESTA .

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: