Cum va deveni România un Rromânistan țigănesc!?

tiganizare
Țiganii!? Nu-i vorba despre rasism, xenofobie sau alte forme de discriminare! Este doar… expunerea unei realități concrete, dramatice, ce a devenit o problemă generală cronicizată.

Aceste evenimente care se derulează sub ochii noștrii nu sunt întâmplătoare…TOTUL FACE PARTE DINTR-UN PLAN MAI VECHI, ELABORAT MINUȚIOS! Artizanii sunt aceiași care lucrează de mulți ani de zile la distrugerea României.

Colapsul care s-a abătut asupra României sub toate aspectele a inclus și manevra perspicace a țiganizării populației, iar foștii și actualii guvernanți ai țării nu sunt străini de această strategie perfidă…din contra ei au susținut-o prin toate mijloacele posibile, încât s-a ajuns ca drepturile etnicilor majoritari, adică ale românilor autentici să fie confiscate în favoarea țiganilor. Până și denumirea ancestrală cea de ,,țigan,, a fost înlocuită cu termenul rrom, o denumire străină lor, deoarece mulți dintre ei nu o pot asimila. După atâtea secole în care au fost familiarizați cu o singură denumire oficială, le este dificil să se obișnuiască cu o altă denumire ,,impostoare,, impusă, fără a avea legătură cu originea și istoricul etniei. Așa după cum nu s-au obișnuit nici cu atributele lumii civilizate, norme de viețuire care se încadrează în sfera normalității.

Conform istoricului etniei, denumirea de țigan vine din limba greacă athiganoi , care în traducere ar însemna ,,de neatins”…și ca o ironie a sorții în sens realistic nu doar contextual, sintagma s-a adeverit. Țiganii au devenit DE NEATINS! De la statutul de sclavi lucrători pe domeniile grofilor din ȚĂRILE ROMÂNEȘTI unde au fost debarcați prin sec XIV până la statutul de privilegiați ai unor regimuri politice a fost cale lungă…. au avut o perioadă de neutralitate împinsă până în ultimul sfert de veac, când la inițiativa tartorului evreu, George Soroș au devenit un eșantion experimental uman folosit în procesul de țiganizare a României.

A fost facilă înlesnirea unui asemenea plan, din moment ce în fruntea statului dăinuiesc alogenii. Ion Iliescu, țigan-evreu la origine, cu două mame țigănci, care, una dintre ele se înrudește cu celebrul clan Cioabă, se înțelege, de ce, familia Cioabă s-a impus pe plan național cu o autoritate nejustificată, pretinzând drepturi în numele etniei țigănești …pretenția ca țiganii să fie numiți romi, după ce în prealabil primiseră o mână de ajutor generoasă din partea Guvernului Roman care le-a legiferat memorandumul. Și uite așa, după ce șeful clanului Cioabă și-a arogat titulatura de rege al tuturor țiganilor deveniți romi peste noapte…au început următoarele etape ale procesului de țiganizare a României. După Cioabă a venit POTOPUL! Clanurile țigănești s-au înmulțit și au purces la acțiuni ilegale de tot felul. Au prosperat din comerțul cu fier vechi pe care l-au furat, ca apoi să capete alte îndeletniciri oneroase precum: cămătăria, prostituția, cerșetoria organizată, șantajul, escrocheria și jaful, ocupații din care au făcut averi impresionante fără să plătească taxe la stat. Palate impozante, mașini de lux, petreceri zgomotoase și fastuoase, fariseism și prost gust cât cuprinde. Și-au luat un avânt mult prea sfidător față de majoritatea etnică alcătuită din români în tot ceea ce interprind împotriva orânduirii legilor statale.

De ce oare? Pentru că sistemul socio-politic îi protejează, conform directivelor venite de sus de la stăpânitori. Fundații caritabile, ong-uri, fonduri speciale incluse în programele europene de integrare socială, facilități sociale dispuse de guvern ce au constat în: accesul gratuit la educație, locuri vacante în învățământul superior, scutirea de taxe, condiții socio-economice, locuri de muncă, consiliere parentala, de hrana si prin extinderea facilitatilor existente de ingrijire pentru copii (gradinite, crese, centre de ingrijire de zi) Campanii de informare pe piata muncii pentru asigurarea legaturii dintre angajatori si țiganii care nu au de lucru (servicii gratuite de informare, mediere si consiliere a celor in cautarea unui loc de munca). Facilitarea mobilitatii fortei de munca si antreprenorialului (prin acordarea unor prime de angajare, oferire de consultanta gratuita intreprinzatorilor incepatori).Acordarea de facilitati pentru agentii economici care angajeaza candidati din grupuri defavorizate. Posibilitatea de reluare a studiilor pentru cei care abandonează școala. Toate aceste strategii de incluziune socială a țigănimii au fost implementate cu scopul deliberat împotriva prevederilor constituționale și în detrimentul cetățenilor care fac parte din etnia majoritară autohtonă, adică noi românii. Justificare lor se limitează la argumentația absurdă a combaterii discriminării etnice.

Mult invocata discriminare n-are nici o tangență cu ceea ce se petrece în fapt real. Situația este tocmai opusă pledoariei oficiale despre situația etnicilor țigani. Etnicii români au ajuns în ipostaza de chiriași în propria țară, fiindcă mafia țigănească a confiscat monopolul asupra marilor orașe. Ei fac legea pretutindeni, mână în mână cu autoritățile publice desemnate să stopeze fenomenul infracționalității ajuns la cote alarmante. Agresivitatea fizică și cea verbală le este caracteristică, de asemeni comportamentul anti-social exacerbat prin refuzul adoptării măcar a unor minime cerințe de educație civică și igienă…sunt de neatins, însă în schimb tot ceea ce ating ei …are un efect distructiv. Nu le place școala, nu le place educația, nici igiena sau munca.

Românul, ca cetățean model este un plătitor de taxe care lucrează pentru un salariu de mizerie, fără a beneficia de alte facilități din partea statului. Țiganii sunt beneficiarii salariilor impozitate ale românilor, fiindcă din taxele lor se adună bani pentru ajutoarele sociale. O familie de tineri români au în medie doi copii, pe când o familie de țigani urcă ștafeta până la zece copii …și chiar de la zece copii în sus. Stategia de țiganizare a țării are în principal ca obiectiv sporirea natalității în rândul etniei țigănești. Este prioritar pentru fundațiile soroșiște care pompează bani în programele de incluziune socială, ca în maxim un deceniu să se ajungă la depășirea numerică a populației etnice autohtone românești.

Mass-media încurajează la maxim prin toate mijloacele informative acest proiect abominabil (detalii aici). Au recurs la tactica manipulării în masă…au înlăturat cultura noastră tradițională și au înlocuit-o cu a lor. Au manelizat până și imnul țării. Filme despre țigani, emisiuni cu și despre țigani, știri despre țigani…totul în numele unei așa zise toleranțe etnice. Doar că scopul a fost ca în urma acestei păguboase propagande generale, să se creeze un nou segment social uman și anume, categoria țiganizaților, care au împrumutat de la etnia rău famată toate coordonatele generale și particulare ale comportamentului țigănesc.Țiganii au câștigat teren și avansează cu încăpățânare spre ceea ce părea a fi imposibil cu vreun deceniu în urmă…transpunerea în fapt a dezideratului de a fi devenit etnici majoritari și cetățeni de drept ai României.

VEZI SI: VIDEO: Bataie intr-un club din Timisoara. Ce s-a intamplat dupa ce un grup de TIGANI a urlat “Moarte romanilor”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *