CUM UCID PROTOCOALELE COVID-19. Cazul Jean Paler

Acest om poate muri oricand de inima, din cauza protocoalelor Covid-19. Si nu oricum, ci in conditii similare celulelor din fostele aresturi.

B1 tv: Jean Paler, internat din cauza unor probleme cardiace. Actorul se plânge de condițiile grele din spital

Jean Paler se află internat de miercuri, într-un spital din Brașov, din cauza unor probleme cardiace. Așa cum cere protocolul, celebrul actor a fost supus testului COVID, iar până la aflarea rezultatului a fost plasat într-un salon de izolare. Din păcate, acesta s-a plâns de condițiile grele din unitatea medicală.

Jean Paler a povestit că este închis singur într-un salon și nu abia dacă a reuși să schimbe o vorbă cu personalul medical, ceea ce îi afectează moralul.

”Sunt de ieri la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea”, a spus artistul.

În plus, comediantul se plânge că nu beneficiează de condiții sanitare minime și este nevoit să își facă nevoile într-o găleată.

”Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar. Am venit la spital pentru inimă și ce mă supără și m-am trezit izolat și cu test Covid-19. Inima au lăsat-o pe plan secund. D-abia fac câțiva pași și obosesc”, a povestit Jean Paler pentru click.ro.

Jean Paler a suferit mai multe intervenții cardiace

Artistul a suferit un preinfarct în 2012, iar medicii i-au montat atunci trei stenturi. După ce în 2019 s-a prăbușit din senin, medicii de la Spitalul Fundeni din Capitală i-au montat un aparat electronic care reglează ritmul inimii.

”Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, iar la un moment dat inima îşi încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap. Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc, trebuie apoi să ţin un regim strict, să iau multe medicamente”, a povestit mai de mult comedinatul.

Click: EXCLUSIV Jean Paler așteaptă rezultatul testului COVID-19: ”Sunt la o izolare mai grea decât ăia de la infracțiuni”

Actorul de comedie Jean Paler (67 de ani), care toată vara a muncit pe Litoral, pentru a-și rotunji pensia mică, de doar 940 de lei, a fost internat miercuri la Spitalul ”Tractorul”, din Brașov, după ce a acuzat probleme cardiace.

[…]

Artistul are o pensie de doar 940 de lei, iar la începutul pandemiei a fost supărat pe autorități din cauza regulilor impuse: ”Vă întreb, pe ce principii s-a dat legea ca cei trecuți de 65 de ani să stea în casă și au voie doar 2 ore (11.00-13.00) să iasă din casă? Covid-19 ăsta are limită de vârstă? Pe ăla de 64 de ani sau mai tânăr nu-l ia? Căci din declarațiile și tot ce arată la televiziuni sunt de toate vârstele îmbolnaviți cu Covid 19. Deci care e criteriul de vârstă fixă de 65 ani și peste? Am pensie de 940 lei, medicamentele mă costă, ca să pot trăi, de azi pe mâine, 1.000 de lei. Oare îmi permit să cumpăr dezinfectant şi masca pe care ne obligaţi să o purtăm? Din ce bani? Suntem pensionari şi puşi pe lista de exterminare”, ne mărturisea el, în luna aprilie a acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.