Cum terorizează o familie de TIGANI un cartier întreg

Familia de tigani este acuzată că încalcă toate regulile de convieţuire socială, îşi aruncă gunoaiele şi excrementele pe stradă, fură, înjură şi chiar lovesc vecinii.

Conflict deschis între două familii de tigani domiciliate pe strada Poet Gheor­ghe Sion nr. 2 din Buzau şi veci­nii lor care îi acuză de comportament antisocial.

O petiţie semnată de 70 de cetăţeni care locuiesc în zonă semnalează situaţia autorităţilor şi cere luarea unor măsuri urgente deoarece situaţia a devenit insuportabilă. Oamenii reclamă faptul că cei 9 romi nu au contract cu firma de salubritate municipală şi ajung să arunce pe stradă, în faţa porţilor vecinilor gunoaiele şi chiar excrementele. Totodată, consumă alcool şi sînt recalcitranţi, înjură, fură şi chiar intră în casă peste oameni, lovindu-i. Exasperaţi, vecinii cer evacuarea acestui grup de tigani pentru a restabili ordinea şi liniştea din cartier.

intoarce-te-romane-tigani

 

“Am solicitat evacuarea acestora deoarece atitudinea lor antisocială a atins cote alarmante. Copii au devenit adolescenţi sînt mai puternici, consumatori de băuturi alcoolice alături de părinţii lor iar lipsa măsurilor care se impuneau le-au dat curaj să continue sfidînd cu bună ştiinţă cele mai elementare reguli de convieţuire socială”, a precizat A.D. reclamant, a cărei identitate totală o ţinem secretă din motive uşor de înţeles.

Provoacă scandaluri

Colocatarii din zonă se plîng că nimic nu i-a determinat pe vecinii lor de etnie tiganeasca să îşi schimbe atitudinea şi să-i mai deranjeze.

“Totul se reduce la a­menzi cu care ei sînt obişnuiţi şi n-au nici un efect asupra lor şi nici măcar nu se încearcă să se aplice legea de transformare a acestora în mun­că în folosul comunităţii, ceea ce crează condiţii de a-şi petrece timpul consumînd băuturi alcoolice şi pro­vocînd scandaluri şi tulburînd liniş­tea publică”, a declarat A.D., recla ­mant.

Încrederea în instituţii e la cote minime

Numeroasele plîngeri depuse la Primăria Buzau, Prefectura Buzau, Poliţia Buzau şi Direcţia de Sănătate Publică Buzau nu au avut decoamdată nici un efect.

“Atmosfera este demoralizantă, iar încrederea în instituţiile statului este la cote minime. Nu ne-a mai rămas decît să avem grijă să strîngem gunoaiele aruncate de ei (deşi sînt 9 locatari ai imobilului, aceştia nu au contract cu firma de salubritate municipală)”, a mai afirmat A.D. Reclamanţii se plîng de faptul că în ultimul timp tîlhăriile au devenit tot mai frecvente şi au ajuns să se teamă să iasă din casă.

CITESTE SI: VIDEO! CUM TE FURA LA CANTAR MARILE MAGAZINE. DE DAT MAI DEPARTE!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

5 comentarii la „Cum terorizează o familie de TIGANI un cartier întreg

 • 8 iulie 2015 la 15:01
  Permalink

  Singura rezolvare : ''Auschwitz'' ….pana nu e prea tarziu!!!

  Răspunde
 • 8 iulie 2015 la 19:36
  Permalink

  Hmmm !!!Tiganul e tigan de cand se naste si nu-l poti schimba.Dar dupa cum pun problema vecinii cred ca sant niste batranei bolsevici cu mentalitate stalinista care cer evacuarea tiganilor din propria casa.Asa ceva este exclus in cazul in care tiganii sant proprietari.

  Răspunde
 • 9 iulie 2015 la 12:09
  Permalink

  dati-le de baut in cantitati mari pana se imbata bine si apoi ori le mai dati o niste alcool contrafacut si rezolvati problema definitiv ori le puneti patura in cap si ii luati cu parul

  Răspunde
 • 9 iulie 2015 la 15:48
  Permalink

  ce proprietari…primaria e de vina…castiga votanti pe viata…vin se aseaza la marginea satului, isi fac o locuinta din chirpici, se racordeaza ilegal la apa si curent si incep sa se inmulteasca…apoi asteapta ca vecinii exasperati sa paraseasca locul…si daca nu au rezultate isi mai aduc neamuri in zona

  Răspunde
 • 27 august 2016 la 23:22
  Permalink

  peste tot conduc tiganii….de ce?? pentru ca astia voteaza ce li se ordona de catre primarie, pentru ca sunt cazuri sociale si primesc bani din buzunarul celor care muncesc…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/