Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERALȘTIRI BUZAU

Cum sunt PRINSI HOTII de telefoane. Iata metodele politistilor

Un polițist buzoian a devoalat pentru o publicatie locala modul în care a fost prins tânărul de 19 ani care într-una din slujbele de dinaintea Paștelui a furat un telefon mobil din curtea bisericii din Movila Banului. Telefonul costase peste 15 milioane de lei vechi.

„Fiecare telefon mobil are un cod IMEI, așa cum fiecare cetățean are un cod numeric personal. Pornind de la acest cod IMEI, printr-o tehnică specială, am putut localiza mobilul chiar dacă hoțul a schimbat cartela telefonului. Apoi am identificat noua cartelă introdusă în telefon. Am mers la operatorul de telefonie respectiv și am cerut listingul convorbirilor. Pasul următor am fost să-i sunăm pe cei cu care deținătorul telefonului vorbea cel mai des. În acest fel, i-am aflat identitatea și locul de muncă al celui care folosea telefonul. Era un băiat care lucra în Carrefour. Ne-am dus la el, i-am spus despre ce este vorba, dar nu era el hoțul. Cumpărase telefonul furat de la un centru de amanet de pe Bd. Gării. Băiatul ne-a arătat și factura. Am mers apoi la centrul de amanet, unde i-am aflat identitatea celui care depusese acolo telefonul mobil. De aici a fost simplu, hoțul a fost înhățat de noi. Pus în fața evidențelor a recunoscut pe loc. A furat telefonul dintr-un buzunar al ghiozdanului fetiței de 11 ani care venise la biserică într-un moment de neatenție al acesteia”.

Fetița a primit înapoi telefonul mobil, cumpărătorul telefonului a fost despăgubit, iar hoțul, un tânăr de 19 ani din Movila Banului, s-a ales cu dosar penal și cu oprobriul comunității.

Cazul, unul banal, arată că dacă polițiștii realizează profesionist ancheta, atunci făptașii pot fi identificați, iar pagubelen recuperate. În cazul de față, polițiștii din IPJ Buzău merită felicitari, conform buzoienii.ro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.