Cum sunt platiti muncitorii romani plecati in Germania


Fermele din Germania care angajează români la cules de sparanghel continuă să recruteze personal, în ciuda pandemiei de coronavirus. Nemții caută de zor angajați în agricultură și sezonierii din România sunt printre cei mai apreciați.

Fermele din Germania care angajează români la cules de sparanghel!
Trebuie specificat că majoritatea fermelor agricole de sparanghel din Germania angajează atât femei, cât și bărbati. Mai mult de atât, mulți dintre aceștia asigură și transport Romania-Germania, cazare, dar și masa de pranz.

Una dintre fermele care caută sezonieri cu plecare imediată este localizată în 86570 Inchofen, 16775 Sonnenberg. Aici salariul poate să fie de două feluri. Cine dorește să se angajeze trebuie să știe că poate lua bani pe kilogram, dar poate încasa și la oră.

Salariu pe oră sau kilogram
Concret, discutăm despre 0,55 centi pe kilogram sau 9,35 euro pe oră. Atenție! Nu rămâneți cu toți acești bani în mână pentru că aici cazarea costă 6,50 de euro zilnic.

Dacă vă doriți să luați toate cele 3 mese în sistemul fermei agricole, atunci trebuie să mai scoateți din buzunar 10 euro pe zi. Transportul gratuit din România, cu curse speciale charter.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *