Cum strica un tigan asistat social cariera unui primar

„Renumitul” Irimia Mugurel din comuna Cioranca, Judetul Buzau a reusit imposibilul: Sa-l „frece” pe primarul din Movila Banului. Invatare de minte pentru domn’ Primar: Facerea de bine e futere de mama.

Etnicul rrom cu service auto ilegal se tot lauda prin zona cum primeste el ajutor social (dovezi aici)… „pentru ca este prieten cu primarul care il pune sa faca rost de voturi si nu este nici macar trimis la munca” (din spusele sale).

Dupa cum se poate observa in documentul atasat mai jos, sa nu uitam ce a declarat „la ajutor social”: ca traiesc doua persoane in casa din Cioranca si nu au surse de venit! Eh. Aici intervine partea nasoala: concubina lui mentionand in fata judecatorilor, intr-o serie diferita de procese (verificabile la Judecatoria si Tribunalul Buzau), ca nu sta cu el si mai si lucreaza cu carte de munca in mun Buzau, fapt ce contravine acordarea ajutorului social! Mai face si fals in acte se pare. Cu ajutorul cui oare? Si cine plateste pentru toate? Noi, romanii de rand, probabil si domn primar care a intins un deget etnicului rrom iar acesta a luat toata mana si si-a batut joc.

Pana la urma cine minte? Concubina lui in instantele de judecata (care nici macar nu este sotie cu acte) … sau el pentru a beneficia de ajutor social pentru doua persoane? Chiar si asa, nu este frumos ceea ce se intampla iar cineva trebuie sa plateasca pentru inducerea in eroare a autoritatilor, declaratii mincinoase si probabil fals si uz de fals. Asta sa nu mai vorbim despre afacerile de familie „tip samsar” cu masini stricate la mana a 5a si vandute fara bon fiscal.

Revenim cu detalii si noi dovezi!

P.S.: Dovezi in acest sens avem chiar si de la Ionut Potlog, primite prin SMS, cumnatul sau de la Constanta. Miile de SMS-uri pot fi citite in link-ul de mai jos.

Vezi si: Cine este Ionut Potlog din Constanta si ce legaturi are cu Irimia Mugurel

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *