Cum se trage o ţeapă românească

Nu voi face o introducere foarte mare, schema de ţeapă e simplă: Se ia un club de fotbal de la Primărie, se duce în cantonament la hotelul lui tăticu, se emite o factură uriaşă, fiul (care are clubul) o semnează dar nu o plăteşte. Apoi fiul lasă clubul de fotbal altui fraier şi, după câţiva ani, tatăl pretinde o sumă dublă (c-au fost şi penalizări) de la actualul manager al clubului.

Casito Turism SRL a chemat în faţa instanţei Judecătoriei Hunedoara Clubul Sportiv FC Hunedoara şi cere reprezentanţilor acestuia achitarea unor daune de peste 100.000 de lei, la trei ani după ce echipa de fotbal s-a întors dintr-un cantonament de 12 zile, la un hotel din Băile Herculane.

Reprezentanţii CS FC Hunedoara au trimis o întâmpinare la chemarea în instanţă. „S-a încheiat factura între tată şi fiu: tatăl a fost cel care a emis contractul, iar fiul, Silvan Toma, fost finanţator al FC Hunedoara, a fost cel care a semnat factura din partea clubului”, a declarat Alin Barna, preşedintele CS FC Hunedoara.

De asemenea, cei de la FC Hunedoara susţin că preţurile la care au fost taxate mesele la hotel sunt exagerate: valoarea mâncării consumate în fiecare zi de fotbalişti fiind de peste 100 de lei, de persoană. sursa

Bună asta, nu?

De Sebastian Bargau

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *