“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Cum se simte Celine Dion, după ce a fost diagnosticată cu o boală rară. „Nu putem să facem nimic să-i alinăm durerea”

Potrivit Page Six, într-un interviu pentru Hello! Canada, sora cântăreței, Claudette Dion, în vârstă de 74 de ani, a oferit detalii despre lupta acesteia cu boala rară de care suferă.

„Face tot ce poate ca să se recupereze. Este o persoană puternică”, a dezvăluit aceasta, potrivit sursei citate.

Cum se simte Celine DionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De asemenea, Claudette a continuat mărturisirile: „Este o boală despre care știm atât de puține lucruri”. Sunt acele spasme imposibil de controlat. Știți că sunt oameni care sar adesea în picioare, în toiul nopții, din cauza crampelor la picioare? Cam așa și ea, dar i se întâmplă în toți mușchii. Nu putem face nimic pentru a o susține, pentru a-i alina durerea”.

Totodată, aceasta a dezvăluit că familia, dar și fanii speră ca oamenii de știință să găsească un remediu pentru această boală. Potrivit National Institutes of Health, sindromul persoanei rigide este o „tulburare neurologică rară și progresivă” care poate provoca rigiditatea mușchilor din trunchi, brațe și picioare. Afectează aproximativ una din un milion de persoane.

Celine Dion, înconjurată de familie

Luna trecută, Claudette a mai dezvăluit că Celine, care are 55 de ani, este îngrijită de sora lor, Linda. „Când o sun și este ocupată, vorbesc cu sora mea, Linda, care locuiește cu eaEa îmi spune că lucrează din greu”, a explicat Claudette. „Ascultă cât mai mult posibil experții de top în domeniul acestei boli rare”.

Într-un interviu acordat publicației Le Journal de Montreal, Claudette a menționat că, în ciuda colaborării cu „cercetători de top din domeniu”, Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, nu are parte de multe îmbunătățiri.

„Nu am reușit să găsim niciun medicament care să dea rezultate, dar să avem speranță este important”, a afirmat Claudette.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.