Cum se fac 25.000 RON pe spatele a șase puiuți (FOTO+VIDEO)

„Traumatizata” Ana Maria Dorobanțu se distrează pe seama câinilor

Revenim la povestea ASPA IVETS si Ana Maria Dorobantu despre care am mai scris zilele trecute.

Datorită unor lucruri expuse despre manipularea efectuata de anumite persoaneje ce profita de pe urma câinilor, dna. Miri Plesea a inceput să fie denigrată pe Facebook de fetișcana de mai sus în urmatorul live:

Referitor la minciunile din live-ul de mai sus, răspunsul Mirelei Pleșea nu a intârziat să apară:

1. Inainte sa pronunti numele Miri Plesea, sterge-te la gura.
2. Comparatia dintre mine si tine la 20 de ani nu poate fi facuta, pt ca eu lucram deja de doi ani in trei schimburi, locuiam cu parintii, eram o fata cuminte si nu traiam din manarii.
3. Ai afirmat ca un contract de confidentialitate poate fi incalcat in cazul unor ilegalitati, apoi doua minute mai tarziu afirmi ca te-ai angajat acolo premeditat pt a obtine informatii, deci ai stiut din momentul semnarii ca urma sa incalci contractul.
4. Iubirea neimpartasita catre un activist, este de fapt inscenarea unui fost puscarias care nu a putut face niciodata dovada celor afirmate si ti-a fost soptita la ureche de o doamna care face „ex or@l prin masina si crede ca toate femeile sunt ca ea.
5. Cand afirmi in fata catorva sute de persoane ca ai nevoie de consiliere psihologica pentru trauma prin care ai trecut si eu te vad cu crosa in mana ranjind printre cainii inspaimantati, este datoria mea morala sa arat oamenilor ca MINTI
6. Daca esti in posesia unor informatii care confirma cele spuse, prezinta-le autoritatilor competente. Mascarada pe fb demonstreaza ca vreti sa distrugeti imaginea, nu sa faceti dreptate
7. Ai afirmat ca mint cu privire la suma solicitata pt puiutii de la Rovinari. Tine minte kkat cu ochi, eu nu am mintit si nu voi minti niciodata. In primul rand pt ca am un nume pe care una ca tine nu-l va avea niciodata, pentru ca am demnitate si pt ca eu cred ca dreptatea nu se face prin minciuna si manipulare.
8. Contul olga vladuta nu imi apartine, nu fac parte din categoria sobolanilor care se ascund sub un fals profil pt a spune adevarul
Ma opresc aici, este sub demnitatea mea sa cobor la acest nivel.

Capturi de ecran ce dovedesc strângerea de fonduri (25.000 ron) pentru cei șase cățeluși efectuată de Ana Maria Dorobanțu și pe care acum nu o mai recunoaște:

Conversația audio unde Ana Maria Dorobanțu NEAGĂ ca ar fi cerut bani:

Citiți și:

HINGHEREALĂ PE RITM DE MANELE! Regina prefăcătoriei din Protecția Animalelor, Ana Maria Dorobanțu ~ de la ASPA IVETS, filmată cu crosa în mână | Se DISTREAZĂ pe seama câinilor capturați (VIDEO)

Regina prefăcătoriei din „Protecția” Animalelor și-a dat arama pe față / Hormonii pițipoancei cu limbaj de centuristă au scăpat de sub control? VIDEO

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *