Cum se ascundea interlopul „Tyson de la Buzău” într-un bordel. A fost prins de mascați în blocul unde interlopul „Împăratu’ Lumii” obliga femei să se prostitueze

Un fioros interlop din Buzău s-a ascuns timp de două săptămâni de poliție într-un apartament pus la dispoziție de amicul său, Petre Geamănu, aflat într-un bloc folosit de prostituatele exploatate de acesta, dezvăluie adevarul.ro.

Adrian Oprea, cunoscut și ca „Tyson de la Buzău”, pentru că are tatuaje asemănătoare celor de pe chipul celebrului pugilist american, a fost condamnat la doi ani, șase luni şi zece de zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Pe 21 mai 2021, la miezul nopții, Tyson de la Buzău a fost oprit de poliție pe o stradă din satul Gura Câlnău și legitimat. Șoferul a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Olanda. În urma verificărilor ulterioare, oamenii legii au constatat că documentul era fals, astfel că pe numele lui Adrian Oprea a fost deschis dosar penal.

Citiți și:  Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore. Marius Buga este acuzat de faptul că a VIOLAT un minor

Pe numele interlopului de 28 de ani, Judecătoria Buzău a emis în data de 21 februarie 2023 mandat de executare a pedepsei, astfel că mascații de la Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău au mers să-l ridice de la domiciliul din Vadu Pașii. Adrian Oprea a fost de negăsit, însă, până în urmă cu două zile.

În ziua de 7 martie 2023, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, l-au reținut pe individul dat între timp în urmărire la nivel național.

Tyson fusese cazat de Petre Geamănu, un interlop din București, într-un complex rezidențial de lângă Chitila. Buzoianul locuia de cel puțin două săptămâni într-un bloc cu apartamente în care prostituatele lui Petre Geamănu, zis „Împăratu` Lumii”, își aduceau clienții. Pentru reținerea lui Tyson de la Buzău, mascații au fost nevoiți să recurgă la forță, infractorul încercând inițial să fugă de ei.

Citiți și:  De ce folosește Andrew Tate misteriosul simbol al mâinilor „Merkelizer” al Angelei Merkel

În decembrie 2020, Tyson de la Buzău a fost arestat pentru 30 de zile după ce poliţiştii au descoperit că deţinea ilegal o armă automată şi zeci de cartuşe aferente acesteia. Arma de foc și muniţia fuseseră îngropate în cimitirul din Vadu Paşii cu o zi înaintea percheziţiilor.

În luna mai 2020, după declanşarea pandemiei, Tyson din Vadu Pașii a dat petrecere cu 20 de prieteni la o fermă părăsită din Gherăseni. La plecare, convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al poliţiei, în care se aflau şi mascaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *