“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

Cum să ocolești falimentarea cu ajutorul opțiuni binare

strat

La baza fiecărei afaceri de succes trebuie să fie o strategie de dezvoltare calculată pe un termen îndelungat până la cel mai mic detaliu. Lipsa unei strategii duce spre falimentarea firmelor. O analiză a anului curent ne arată că firme cu o cifra de afaceri de până la 10.000 – 20.000 de euro pe an începând chiar de la frizerii și coafoare până la firme mici agricole sau firme de construcții și cabinete de consultanță își suspendează activitatea sau își adorm businessul. Plus la toate micul business este lovit frontal nu doar de lipsa unei strategii dar și de impozitul minim propus Guvernului de ministrul Finanțelor.

Soluția la care apelează din ce în ce mai multe companii care înregistrează pierderi este suspendarea activității în speranța că între timp Guvernul va realiza cât de ineficientă este această măsură și va reveni la vechea formulă. O altă soluție este tranzacționarea pe opțiuni binare cu brokerul Binatex, care ajută nu doar să câștigați sume mari de bani pentru continuarea afacerii, dar vă și învață cum să lansezi rațional o afacere. Cu mai multe detalii vine Alexandru Dumitriu, un trader de succes din România.

  • Salutare, Alexandru. Spuneţi cititorilor noștri cum ați ajuns să tranzacționați pe opțiuni binare?

”Un mare salut pentru cei ce citesc acest articol. Povestea mea despre opţiuni binare începe din momentul în care nu mai puteam face față cheltuielilor, firma cam rămase fără activitate și nu puteam plăti impozitul forfetar. Datorită faptului că numărul de clienți scăzuse puternic nu reușeam să mai plătesc nici chiria. Cu toate că cu impozitul pe care trebuia să-l dau la stat plăteam un angajat, nu vroiam să recurg la suspendarea afacerii. Am analizat foarte bine situația și am ajuns la concluzia că nu doar impozitul era de vină, de fapt, cauza eșecului meu era aceea că nu am avut o strategie pusă la punct de la început. Navigând pe internet în căutarea unul plan strategic cu care să fiu în profit am dat de brokerul Binatex și informația despre opțiuni binare.” explică Dumitriu Alexandru.  

  • Cum v-au ajutat opțiunile binare?

– ”De fapt, anume informația găsită pe site-ul companiei de brokeraj Binatex mi-a fost de mare ajutor.  Majoritatea deciziilor mele erau luate instantaneu, fără a calcula riscul eșecului. Datorită opțiunilor binare am învățat nu doar să analizez fiecare pas al afacerii astfel ca să iasă cu profit, dar am căpătat cunoștințe și în tranzacționare despre care nu știam absolut nimic înainte, dar cu ajutorul cărora am scăpat afacerea mea de la faliment și am avut posibilitatea să mă ocup în continuare cu ceea ce îmi place. La momentul actual am o mică afacere în domeniul consultativ, mai bine spus, afacerea mea a devenit mai mult un hobby pentru că și acum tranzacționez pe opțiuni binare, dar tot ce fac fac cu suflet. ” a adăugat Alexandru

  • Spuneți, Alexandru, ce ați obținut cu ajutorul opțiunilor binare?

– ”În primul rând fac în continuare ceea ce îmi place, este un lucru destul de important pentru mine și în plus acum am destui bani și timp liber ca să călătoresc și să fac cunoștință cu oameni noi și tradițiile acestora.”

  • De ce ați ales compania de brokeraj Binatex?

”Primul factor pentru care am ales brokerul Binatex a fost că este o companie reglementată, un lucru destul de important pentru mine. În plus este unicul broker care oferă cel mai scăzut depozit minim –  de doar 10$ și valoarea minimă a tranzacției – de doar 1$. Acesta are un sistem unic și una dintre cele mai bune configurări de tranzacționare. Doar această companie oferă cont demo complet gratuit în valoare de 1000$ și destule informații pentru traderii începători care nu cunosc nimic despre opțiuni binare cum eram și eu la început.”

  • Sunt sigur că pe mulți i-ar interesa dacă fiecare tranzacționare pe opțiuni binare este cu profit?

– ”Trebuie să vă spun de la bun început că nu există nici o strategie în opțiuni binare care să garanteze 100% câștig. Acest lucru este caracteristic piețelor financiare. Pentru a face bani în mod constant și pentru a crește capitalul, trebuie să fiți foarte atenți cu privire la gestionarea banilor. Datorită informațiilor oferite de compania de brokeraj Binatex am învățat că managmentul banilor nu este un lucru chiar atât de dificil, însă necesită cunoștințe, strategii și o găndire la rece, ceea ce ține de finanțe – nu suportă luarea deciziilor în pripă.” mai spune micul întreprinzător

  • Aveţi vreun sfat pentru cititorilor noştri?

– ”Pot da același sfat primit inițial de la serviciul suport clienți care stă la dispoziția fiecăruia 24/7: documentațivă, învățați, analizați și folosiți contul demo pentru a descoperi strategia cu ajutorul căreia puteți câștiga.”
Învață să tranzacționezi pe opțiuni binare cu Binatex       www.binatex.com

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Un broker bun, i-am eles dupa bunele recomandari din retelele de socializ. Ma mira faptu k binatex intr-un scurt timp a ajuns unul din cei mai buni si stabili brokeri.

  2. Cand am inceput sa tranzactionez erau mari probleme cu autorizarea, deseori nu ma puteam loga. am fost ajutat mereu de cei de la suport, care de fiecare data rezolvau problema.as fi schimbat demult brokerul dar, pe langa toate avantajele care le au ei, problema cu logarea era egala cu zero. acu totul merge perfect, deci Binatex este pt mine alegerea ideala!

  3. Cand am inceput sa tranzactionez erau mari probleme cu autorizarea, deseori nu ma puteam loga. am fost ajutat mereu de cei de la suport, care de fiecare data rezolvau problema.as fi schimbat demult brokerul dar, pe langa toate avantajele care le au ei, problema cu logarea era egala cu zero. acu totul merge perfect, deci Binatex este pt mine alegerea ideala!

  4. Un broker bun, i-am eles dupa bunele recomandari din retelele de socializ. Ma mira faptu k binatex intr-un scurt timp a ajuns unul din cei mai buni si stabili brokeri.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.