“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Cum să îți organizezi mai bine timpul – sfaturi care te ajută să fii mai productiv

Cum sa iti organizezi mai bine timpul – sfaturi care

Prioritizează activitățile dintr-o zi și începe cu ce e mai greu

Planifică-ți fiecare zi și învață să prioritizezi activitățile. Studiile au arătat că atunci când începi cu ce e mai dificil sau cu ce nu îți place, șansele să fii productiv în acea zi sunt mult mai mari. Satisfacția pe care o vei simți în momentul în care bifezi cel mai greu lucru de pe listă este extrem de mare și ajută la secreția de dopamină, cunoscut și sub numele de ”hormonul fericirii”. Dacă treci prin activități în ordinea priorității lor nu vei mai simți nici atât de multă presiune pe umerii tăi. 

Deleagă activitățile care nu îți fac plăcere și consumă mult timp

Nu îți place să faci curat? Apelează la o firmă care oferă servicii curățenie. Nu îți place să calci? Mergi cu hainele care necesită călcare la o spălătorie care asigură și astfel de servicii. Nu îți place să pierzi timp prin supermarket, la cumpărături? Comandă alimentele de care ai nevoie prin intermediul unei aplicații. Există atât de multe firme care s-au dezvoltat tocmai pe această idee de delegare a activităților care consumă timp, dar care sunt și necesare, încât ar fi și păcat să nu profiți de acest avantaj și să chemi în ajutor o firmă de curățenie sector 6 (sau în orice alt sector ai nevoie). În momentul în care vei scăpa de aceste activități de pe listă, s-ar putea să te confrunți cu o altă problemă – ai prea mult timp liber și nu mai știi ce să faci cu el! Acum este momentul să începi să acorzi din nou atenție pasiunilor tale.

Învață să spui ”nu”

Dacă ești genul de persoană care nu refuză nicio activitate – indiferent dacă este vorba de o sarcină extra la job sau de o rugăminte din partea unui prieten/rudă, nu vei avea niciodată timp pentru tine pentru că întotdeauna vei fi ocupat să faci pe plac tuturor celor din jurul tău. Dacă înveți să spui ”nu”, vei reuși să fii mult mai organizat și mai eficient cu timpul tău. Așa că, selectează activitățile la care răspunzi pozitiv, cu riscul de a-i supăra pe cei din jur. Este unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care le poți face. 

În concluzie, nu este chiar atât de greu să devii o persoană organizată, însă este necesară multă răbdare și perseverență. Poate nu o să îți iasă din prima, dar cu cât exersezi mai mult, cu atât vei reuși să îți planifici mai bine. În ajutor îți sare și Go Clean, o firmă de curățenie pentru oameni ca tine, care iubesc să trăiască într-un spațiu curat și ordonat, însă nu au timp sau chef să se ocupe de această activitate. Apelează cu încredere la astfel de servicii și câștigă timp pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru tine!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.