CUM S-A RĂZBUNAT UN POLIȚIST DIN SUCEAVA DUPĂ CE A FOST LĂSAT FĂRĂ PERMIS DE COLEGII LUI DE LA RUTIERĂ

Un poliţist din Suceava a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost implicat într-o banală tamponare. Agentul Benjamin Grigoraş, de la Secţia Rurală Gălăneşti, a fost sancţionat dur chiar de către un coleg de la poliţia rutieră, care nu i-a permis dreptul de a soluționa tamponarea printr-o constatare amiabilă.

Joia trecută, poliţistul Benjamin Grigoraş, în vârstă de 21 de ani, a venit cu maşina de serviciu de la Secţia Gălăneşti spre sediul poliţiei judeţene, pentru a rezolva o problemă de serviciu, atunci când s-a ciocnit cu o altă mașină. De precizat şi că poliţistul s-a grăbit să facă stânga pentru a permite unei ambulanţe care venea din spate, cu semnalele acustice pornite, să treacă mai repede, scrie monitorulsv.ro.

Citiți și:  ULUITOR! Tânăr ÎMPUȘCAT de polițiști din greșeală, dupa ce au vrut să tragă în tatăl lui

Din punct de vedere al legislaţiei rutiere, poliţistul se face clar vinovat de tamponare, pentru neacordare de prioritate, fapt incontestabil. Poliţistul şi celălalt şofer au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu era băuţi, şi au ajuns la Biroul Tamponări al Poliţiei Rutiere. Aici, agentului de poliţie i s-a spus că i se va întocmi proces-verbal de sancţionare şi nu se poate încheia o constatare amiabilă. Decizia a fost luată probabil la dispoziţia unui şef.

„Am înaintat o cerere la conducerea IPJ Suceava, pentru a se dispune verificări cu privire la faptul că agentul nu a fost lăsat să întocmească acel formular de constatare amiabilă, deşi îndeplinea toate condiţiile prevăzute în acest sens. Legea prevede clar când poate interveni constatarea amiabilă şi consider că poliţistului nu i s-a respectat un drept de cetăţean, a declarat președintele CNP Suceava, comisarul Marius Ciotău .

Citiți și:  ULUITOR! Tânăr ÎMPUȘCAT de polițiști din greșeală, dupa ce au vrut să tragă în tatăl lui

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. S-a aplicat vechea metoda militieneasca. Un sef idiot era suparat pe agentul Grigoras si a vrut sa-i dea o lectie. sa-i arate cine e seful.

  2. S-a aplicat vechea metoda militieneasca. Un sef idiot era suparat pe agentul Grigoras si a vrut sa-i dea o lectie. sa-i arate cine e seful.

  3. S-a aplicat vechea metoda militieneasca. Un sef idiot era suparat pe agentul Grigoras si a vrut sa-i dea o lectie. sa-i arate cine e seful.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *