Cum s-a facut de râs un polițist de la Rutieră: „Acțiune de pândă a Miliției Române! NEîncredere și NEsiguranță!” (VIDEO)

politist-umilit-sofer-timisoara-689x336

Un filmuleț în care protagonistul este un polițist de la Rutieră a devenit viral pe Internet, după ce un șofer oprit în trafic a demonstrat că omul legii nu avea dreptul să stea la pândă în zona respectivă.

Timișoreanul a fost prins, pe 1 mai, în zona localității hunedorene Pui, când circula cu 69 km/h. Șoferul, manager al unei firme din Timișoara, îi cere polițistului să prezinte metrologia aparatului radar. În replică, polițistul, care se prezinta ca agent-șef principal Vampu, spune că „este tot ce trebuie acolo”.

După ce i s-a solicitat planul de acțiune al echipajului radar pentru a vedea dacă polițistii care l-au amendat au dreptul să stea la pândă de vitezomani în acea zonă, agentul de poliție a plecat, fără a-l mai amenda pe șofer.

„Acțiune de ‘pândă’ a Miliției Române! NEîncredere și Nesiguranță! Avem vreo 600 de infractori prin Parlament, o gramadă de primari care umblă tot timpul alcoolizați la volan, milițieni arestați sau care iau mită, alte probleme grave, iar Miliția Română stă la pândă, la ieșire din localitate și te amendează pentru… 69 (km/h – n.red.)!? … Cu radar fără documente metrologice sau dispoziții legale, într-o situație clară de fluidizare a traficului, realizați în interiorul localității Pui, Hunedoara, de către tovarașii lor, care de fapt te împingeau în ‘capcana’!”, scrie bărbatul pe contul său de Facebook.

Acțiune ilegală a polițiștilor timișoreani

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. bah frate chiar aveam un respect pentru site ul vostru dar sunteti praf! imi pare rau ca v-am urmarit pana acum. politistul a procedat perfect legal dupa toate nomele in vigoare. idiotul ala habar nu are ce vorbeste. nu trebuie sa-ti prezinte nimic. faci contestatie si el le inainteaza la instanta. de asta e Romanica noastra unde e..

  2. Asta e nesimtirea la care s-a ajuns in Romania. Esti un prost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.