Cum racolau aceste minore alte fete pe internet ” pentru a castiga un ban „! ” Îţi dă 200, 300 de euro, fato!”

A venit vacanţa şi odată cu ea şi dorinţa de a mai câştiga un ban. Şi cum altfel să profite tinerele fete de timpul liber, decât antrenându-se în diverse activităţi pe Facebook. Şi, dacă, iese banu’, cu atât mai bine.

Astfel au gândit câteva fete minore din Iaşi, care şi-au asumat un rol de proxenete şi l-au luat în serios.
Vom reda cazul unei tinere de 17 ani, bazat şi pe o înregistrare audio care o incriminează.

Discuţia privind tariful prestărilor de servicii indecente, a fost aprig negociat de această tânără cu o altă domnişoară. Cea din urmă, a dat în vileag toată povestea şi nu s-a lăsat dusă de nas.

Citiți și:  CLANURILE FAC LEGEA IN ORAS! Nu trece săptămână fără ca Poliția să trimită informări despre arestarea câte unui CLAN de proxeneti

00_623x3000_minore_proxenete_din_judetul_iasi_4

Ce este demn de remarcat este uşurinţa cu care se poate amăgi nişte fete nevinovate, dornice, la rândul lor, de a face bani. Din conversaţiile care vor fi făcute publice, reise un scurt dialog dintre fata de 17 ani şi cealaltă domnişoară.

Întrebată ce implică afacerea, tânara proxenetă a pretins că are un prieten din Germania care este dispus să ofere oricât pentru măcar o noapte de plăcere în compania ei: “Îţi dă 200, 300, fată.”
Încercând să se scuze, aceasta explică:” Nu-s peştoaică, fată. Nu caut fete euuuu..dar am încercat la tine. (sursa)

VEZI SI: 85% dintre CEI MAI CAUTATI INFRACTORI din Romania NU SUNT ROMANI! Afla aici CE SUNT!
33 de vizualizări
Citiți și:  CLANURILE FAC LEGEA IN ORAS! Nu trece săptămână fără ca Poliția să trimită informări despre arestarea câte unui CLAN de proxeneti

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU