Cum poți avea o PENSIE COLOSALĂ. Dezvăluirea care SCHIMBĂ TOT ce ȘTIAI. Oportunitate pentru tineri, FRUSTRARE pentru ceilalți PENSIONARI

Noi informații despre cele mai mari pensii din România au fost descoperite. Valorile acestora au fost făcute publice, iar cifrele sunt astronomice.

Informații neștiute privind valoarea pensiilor speciale din sistemul MAI au fost făcute publice de presă. Zeci de mii de polițiști beneficiază de pensii speciale, iar sumele alocate pentru plata acestora sunt uriașe.

„Pensia de serviciu brută din MAI s-a ridicat, în medie, la 4.311,44 lei în 2018, rezultă din informaţiile pe care MAI le-a transmis exclusiv Economica. În total, pensiile de serviciu din MAI au costat peste 3,34 miliarde de lei în 2018, ne-au mai spus oficialii Ministerului de Interne.

Citiți și:  Breaking news Informatia MOMENTULUI despre cresterea pensiilor in 2021

65.105 oameni au încasat, în decembrie 2018, pensie de serviciu plătită de Casa de Pensii Sectorială a MAI, instituţia care administrează pensiile din ministerul de resort. Acesta e cel mai mare nivel al numărului de beneficiari de pensii de serviciu de sub cupola MAI din 2017 încoace, arată datele pe care le-am primit de la Ministerul de Interne. Creşterea numărului de beneficiari de pensii speciale din MAI a început în luna mai 2018 şi a continuat până la sfârşitul anului 2018”, scrie Economica.net.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile