Cum l-au gasit pe Cristi Borcea in celula lui

Cristi Borcea a ajuns luni seara, în jurul orelor 23:00, de urgență la Spitalul Floreasca. Fostul șef dinamovist, aflat de câteva luni bune după gratii la Penitenciarul Jilava, a fost internetat la secția de cardiologie vasculară și pus imediat pe un tratament de specialitate.

Nu este pentru prima dată când Borcea ajunge pe mâinile doctorilor cardiologi! În urmă cu șapte ani, omul de afaceri a suferit o intervenție chirurgicașă pe cord, iar puțin mai târziu, i s-au montat și două stenturi, pentru o mai bună circulație a sângelui pe artere. ”Toate intervențiile au fost reușite, el se simte bine”, au povestit surse medicale la vremea respective.

Pe de altă parte, condițiile în care ex-acționarul ”câinilor roșii” trăiește acum în închisoare și-au pus iar amprente asupra sănătății, astfel că, în aceste momente, Cristi Borcea are iar probleme cu inima! Persoane apropiate bărbatului au făcut dezvăluri în premieră pentru WOWbiz.ro legate de ultima internare a afaceristului!

”Se simțea foarte rău în celulă, așa că, imediat, a fost dus la investigații la clinica penitenciarului!După primele analize însă, s-a ajuns la concluzia că el trebuie transportat la Floreasca! Starea lui era delicată și nu s-a riscat nimic. Putea face oricând un preinfarct și situația s-ar fi complicat! Bine că s-a ajuns la timp la spital și Borcea a intrat sub observația specialiștilor! Este ținut acum sub observație, monitorizat permanent și pus pe o medicamentație corespunzătoare”, au povestit apropiații lui Borcea.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *