CUM L-AU GĂSIT PE CORNEL GALEȘ LA MORGĂ! VIVI, FOSTA LUI IUBITĂ, A ÎNCREMENIT

Viviana Mantoiu a ajuns ieri în Spania și a mers direct la morgă, unde a recunoscut trupul lui Cornel Galeș. Când l-a văzut pe fostul ei iubit, femeia a încremenit pentru câteva secunde bune… Ulterior, a sunat-o în țară pe nașa de cununie a acestuia și i-a oferit informații despre ce se întâmplă în aceste momente cu pregătirile de repatriere.

Potrivit celor mai noi declarații făcute de Doina Belu, deocamdată, apropiații lui Cornel Galeș nu cunosc adevărul despre accident, pentru că poliția din Spania este foarte drastică. Ea a mai spus că, Viviana Mantoiu a întâmpinat o serie de probleme după ce s-a deplasat la morgă, având în vedere că nu este rudă cu fostul impresar.

“A ajuns Viviana acolo, a întâmpinat o grămadă de greutăți pentru că nu sunt căsătoriți! A ajuns la morga, l-a recunoscut, a plătit și o grămadă de bani. Era dezbrăcat. Urmează actele”, a declarat cu lacrimi în ochi Doina Belu în cadrul unei emisiuni TV.

Fosta iubită a lui Cornel Galeș a mai spus că mașina lui personală, dar și autoturismul ei se aflau în garaj. Asta înseamnă că tragedia s-a petrecut cu autovehiculul unui prieten.“Mașina lui și cu mașina ei erau în garaj, dar cheile au fost la el și ea nu a putut să intre să-și ia mașina. M-a sunat și mi-a zis: «Mergem să cumpărăm îmbrăcăminte»”, a mai spus cu vocea stinsă nașa de cununie a lui Cornel Galeș în cadrul aceleiași emisiuni.

Doina Belu a anunțat că urmează să posteze pe contul ei personal de Facebook detalii despre depunerea trupului lui Cornel Galeș la biserică și înmormântare acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.