Cum își va găsi sfârșitul Vladimir Putin? Trei morți prezise de jurnalistul rus Alexander Nevzorov

Unul dintre liderii opoziției de la Kremlin, jurnalistul și prezentatorul TV Alexander Nevzorov a descris pe larg cele trei posibilități prin care Vladimir Putin își poate găsi sfârșitul. Cel mai rușinos deces pentru liderul rus va fi reprezentat de moarte electorală.

Alexander Nevzorov a precizat că prima posibilă moarte a liderului de la Kremlin este o moarte politică, care l-a pus pe președintele Federației Ruse într-un sicriu politic adânc. Cu toate acestea, din sicriul politic este totuși posibil să se ridice, a mai menționat acesta.

Chiar și după această moarte politică incontestabilă, fantoma președintelui rus continuă să-și conducă statul ca un nebun, punând sentimente de groză și teroare în întrega lume.

Moartea electorală a lui Putin, cea mai rușinoasă

Cea de-a doua moarte a lui Putin, considerată a fi una mult mai rușinoasă decât cea politică, este reprezentată de moartea electorală. În acest sens, opozantul rus l-a descris pe Putin ca fiind un lider care a plecat la o mare vânătoare, dar care și-a lăsat tribtul înfometat într-o peșteră.

Apoi, Putin și-a convins și adepții clubului său că sunt cei mai mari și cei mai puternici de pe planeta noastră, fără egal.

Și acum liderul se întoarce brusc de la marea vânătoare și aduce cu el un șoarece. „Așa va apărea Putin în fața Rusiei când își va arăta prada ucraineană mafiei ruse”, a explicat jurnalistul.

Astfel, Nevzorov a făcut o comparație cu situația actuală a lui Putin în contextul războiului din Ucraina.

El a continuat și a spus că propaganda rusă se va grăbi imediat să spună despre acest șoarece ca este neasemuit, cel mai bun dintre toate rozătoarele. Cu toate acestea, partea de dincolo de Putin vor trata subiectul cu scepticism.

Și atunci tribul va înțelege în sfârșit că au fost hrăniți mult timp cu știri false despre „succesele” liderului în marea vânătoare.

„În astfel de cazuri, absolut orice trib îl sfâşie şi îl devorează pe înşelător. Unde va alerga Putin după aceea, unde se va ascunde este o marea întrebare”, a spus opozantul rus.

El a mai adăugat că oriunde s-ar duce, a treia moarte, fizică, îl va căuta și îl va găsi foarte repede.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *