Cum incerca un marsav din presa buzoiana sa distraga atentia de la furturile PSD si arunca in ochii naivilor filmari cu pusti care pun petarde in …tomberoane

CA PE VREMEA COMUNISMULUI! SE PREMIAZA TURNATORIA:

Pe Auras Tereaca de la buzoienii.ro il strang sandalele si accepta orice mizerie de la primarul Constantin Toma si alor sai …cat sa abata atentia de la problemele actuale din urbe:

Mai nou, acest pseudo-jurnalist arunca cu rahat in niste plozi care baga in tomberoane niste petarde. Sa ne zica acelasi jurnalist, aservit neo-comunistilor din PSD Buzau, cati bani incaseaza de la stapanii sai…

De pe site-ul acestui sclav …al PSD-ului:

S-au folosit din câte se pare mai multe petarde. Un alt puști, prieten cu primul, a filmat.

A fost vandalizată inclusiv o banca. Întâmplarea a avut loc pe Aleea Căprioarei din Parcul Crâng.

Pentru puștii din această gașcă vor urma ore/zile nu tocmai fericite. Poliția e pe urmele lor.

Întâmplarea a ajuns și la cunoștința viceprimarului Ionuț Apostu:

„Avem zero toleranță cu așa ceva. Avem niște imagini, le-am pus la dispoziția poliției. Unul dintre puști avea cagulă pe față. Sper să fie prinși. RER a făcut plângere penală pentru distrugere”, a spus azi Apostu în ședința de Consiliu Local.

În luna martie a acestui an, tot în Parcul Crâng, alți vandali au aruncat în heleșteu o bancă și două coșuri de gunoi.

Nota redactiei: Auras, tu esti un gunoi uman care a ajuns sa dea vina pe niste copilasi cu lipsa de educatie, nu tomberoanele aruncate in aer! Lasa plozii in pace si nu mai manca cacat „cum face tu” de regula… Sau iti plac astia mici? Nu mai ai motive. Hai ca ti-am dat. Sa te vad!

Sugi …ce esti obisnuit sa lingi:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.