Cum incearcă o impostoare din Protecția Animalelor, care face bani din donații, să inducă în eroare lumea contra Mirelei Pleșea

Postarea Floricicăi Iliescu (pentru cei ce nu stiu cine e … e tipa de dormea semidezbracată alături de moșu Octav Ionescu // conform unor surse din anturajul său): Voi face o postare lunga, despre ororile văzute cu ochii mei in ” marele resort” ASPA IVETS UZUNU, postare pe care o sa va rog sa o citiți cu atenție si sa ne ajutați sa ducem la bun sfarsit acțiunea inceputa pe data de 14 noiembrie 2021.
O sa încep prin a spune ca am avut neplacerea de a ajunge in Uzunu prima data in seara de 14 noiembrie 2021.
Acolo ne’a întâmpinat unul din angajatii ASPA IVETS si am descarcat cateva sute kg de mancare, donate prin bunăvoința unei mari doamne.
Imaginea Uzunu noaptea nu o voi uita niciodată. Imaginați-vă 200 caini leșinați de foame la propriu, 200 caini îngroziți cand deschizi usile. Mi’am înghițit lacrimile si le’am promis ca ma voi intoarce. Știam deja ca angajata Aspa Ivets isi depășise atribuțiile si facuse ceva interzis de conducere. Imi aratase cainii, mie, unul din dușmanii lor de moarte.
Am ajuns acasa îngrozita de ceea ce vazusem si dupa o noapte nedormita am hotărât sa încerc sa fac nebunia vieții mele. Sa ma lupt direct cu cel mai cunoscut hingher si clica lui.
Am cerut ajutorul si sfatul prietenilor apropiați si m’am reîntors la Uzunu cu cateva sute de kg de mâncare.
In data de 17 noiembrie am ajuns iar la Uzunu însoțită de un foarte bun prieten, jurnalist sa incercam sa filmam, sa înregistrăm tot ce se poate.
Am fost intampinati de Mengele al câinilor, asa zis’ul medic Istrate Manuel Valentin.
Am stat calma sa il ascult cum se uita in ochii mei si ma mintea. Am avut de câteva ori senzatia ca ma ia cu friguri, nici acum nu imi vine sa cred ca am avut atâta tărie și putere sa stau sa il ascult si pe alocuri sa il si provoc, eventual sa si zâmbesc. Ma uitam la el si nu imi venea sa cred ca acest om poate minti si insela cu atata seninătate. Imi povestea calm cum angajatii sunt obligați sa asiste la eutanasierile „legale”, cum un medic angajat face aceste eutanasieri. MINTEAI CU NERUȘINARE ISTRATE, IANCU UCID3 PRIN INJECTARE DIRECT IN PLĂMÂNI!!! CAINII SUNT TRASI CU CROSELE DIN CUSTI SI DUSI IN SALA CAND VINE IANCU! Mi’am înghițit inca o data lacrimile, am zâmbit si mi’am jurat ca voi gasi calea sa răzbun chinul cainilor.
In data de 20 noiembrie 2021 ma întorc a treia oara in Uzunu sa adopt 4 caini ce nu mai aveau nicio șansă de supraviețuire. Erau înfometați de săptămâni bune, una din metodele folosite fiind si aceasta, înfometarea.
A fost una din cele mai grele zile din viata mea, sa aleg cine ma trăi. Cu lacrimi în ochi am ales pe cei patru.
Imediat dupa ieșirea din iadul Uzunu, m’am oprit la un cabinet medical unde eram așteptați. Medicii au ramas interziși de cum arătau cainii, caini pentru care Istrate încasează mii de lei de la statul roman.
Rugămintea mea catre toti iubitorii de animale este sa trimiteți mail’uri catre DSV GIUGIU, DSV ce in urma controalelor spune ca totul este minunat la ASPA IVETS, si sa arătați ce orori se întâmplă acolo , către primariile cu care acest cr1m1nal are contracte si poate reușim sa il oprim si asa.
Menționez ca la politie sunt înregistrate deja plângerile si vreau sa cred ca isi vor face treaba.
O sa va rog sa va uitați atent la fotografii si sa faceti ceea ce va dicteaza constiinta
Am fost acuzata de constituirea unui grup de catre o hingherita si acum ii voi da răspunsul. Madam hingher, DA fac parte dintr’un mare grup, un grup al oamenilor ce iubesc cu adevărat animalele, al oamenilor ce fac cu adevărat ceva din viata lor si cu viata lor. Si mai am un grup de 7 caini si un motan, grup ce si’ar da viata pentru mine.
-mail: office-giurgiu@ansvsa.ro
Mulțumiri pentru ajutorul acordat
Roxana Stefanescu
Ioana Rosenberg
Ana-Maria Dorobanțu
Daniel L Savopol
Mircea Serbanoiu
Marius Chirca
Silvia Balan
Charley Aron
O sa o rog pe doamna Roxana Stefanescu sa puna în comentarii lista cu primariile cu care acesti neaomeni au contracte. Poate exista si oameni printre ei si nu vor închide ochii cand vor vedea aceste orori.

Raspunsul a venit pe masură din partea Mirelei Pleșea:

Acum cateva luni cand l-am salvat pe Puricel, arata ca in primele doua poze. Daca in locul meu ar fi fost luat de un hingher, dus in adapost si cineva i-ar fi facut poze ca sa f ta fb ul cu ele, ar fi fost macel pe fb printre sponsorizatii in paypal.
Ca sa poti stabili cruzimea intentionata impotriva unui animal, este nevoie de pozele trei si patru, adica exact cum era un caine la intrare si cum arata la iesire, altfel e doar cancan pe fb pt like uri.
Daca nu as sti cu ce jagardele am de-a face poate inghiteam momeala, dar probabil ati simtit nevoia sa va jucati ultima carte in care mai puteati sa-mi terfeliti numele. Acum i-as spune autoarei sa se duca cu m-ia prin alte parti, dar ma rezum sa-i spun ca a ma invinui pe mine pt cainii de la Uzunu, e ca si cum as invinui-o eu pt cadavrele din gropile comune de la kk.
Si pentru ca tot veni vorba de kk. A stiut dinaintea mea ca i-a lasat fostul adapost lui roth, adapost predat ulterior lui istrate. N-A SPUS NIMENI NIMIC,am facut eu postare pe Salvatori. Apoi a stiut de adapostul improvizat de la vaduva, ca se ducea cu traficantele de la P2R sa ia caini pt export. N-A SPUS NIMENI NIMIC, am facut eu postare pe Salvatori cu peste o mie de distribuiri. Apoi a stiut si de adapostul din Fundulea al lui Istrate si de tot ce misca acolo, ca-l avea spion pe marin. N-A SPUS NIMIC, am facut eu postare cand am vazut-o pe zdreanta aia cum dadea doi biscuiti la zece caini, ca sa dea bine in poza. Tot eu am postat si despre Uzunu, ca voi dormeati in picioare. De ce n-a spus nimic? Pentru ca in timpul asta, liderul plii era la spritz cu istrate.
Acum…daca pozele postate sunt cu adevarat dovada infometarii, il f t in gura si pe istrate, si pe kk, si pe voi, ca eu nu-mi murdaresc numele pt niste cri minali. Dar daca sunt reale, ce a facut kakacioasa aia mica, care s-a mutat de la capatina la ei, a stat si s-a uitat pana au ajuns schelet ca sa faca poze?
Bai, eu in ultimul timp am stat cuminte, dar eu cred ca ati uitat cu cine aveti de-a face, iar eu voi avea grija sa va reamintesc curand. Acum duceti-va dr@cu de le pre cu bataia voastra pe ciolan cu tot!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *