Cum face BANI Antena3 de pe urma voastra: Gadea & Voiculescu rad pe seama „lacrimilor” voastre

antena2-610x300

Campania isterica derulata de Mihai Gadea si „starurile” Antena 3, legata de  „executia” Antenelor, nu are legatura nici cu libertatea de exprimare, nici cu vreun abuz al autoritatilor statului, ci este o manevra cinica de consolidare a brandului si de crestere a audientei postului.

Utilizand tehnici specifice invatate la scoala de predicatori, Gadea a declansat apocalipsa la Antena 3. „Vor sa ne inchida”, „este o executie”, „atac la libertatea de exprimare”, „atac terorist”, „vor sa ne omoare”, intoneaza Gadea de luni seara, intr-un cor de vaicareli de sfarsit de lume. Efectul este cel asteptat printre admiratorii predicatorului: „Sa transmita in direct tot ce se intimpla, dar fara publicitate !!!”/ „Doamne cum sa se inchida emisiunea ce se intampla la ce o sa ma mai uit”/ „Micii Campioni din Mangalia si 2Mai va sustin!”/ „Mama mea care are 87 de ani mi- a spus ca daca este nevoie si ea vrea sa iasa in strada cu toate ca nu mai vede bine si se misca greu! „/ „Jos jidanii din new age!!!”/ „Noi sintem daci nu romani. Nu uitati!!!”.

Circul e total la Antena 3, iar audienta pe masura. Chiar si oameni care si-au sters postul din memoria televizorului nu rezista ispitei de a urmari acest freak-show. Cu toate ca spectacolul monstrilor lui Voiculescu nu are nicio legatura cu realitatea.

VEZI SI: La Antena 3 curvele media ale Intactului au program special… ţin primul priveghi pentru Intact

Antenele stiau din august 2014, data la care hotararea judecatoreasca de confiscare a sediului a devenit definitiva, ca trebuie sa isi mute cablurile, sculele si limbile in alta parte. De altfel au si fost facute demersuri, Antena 3 are deja spatii amenajate in cladirea Willbrook, asa cum anunta Reporter Virtual inca de acum o luna. Prin urmare, Gadea si ai lui ar putea sa emita aproape imediat din alta parte, insa atunci cine le-ar mai plange de mila ca sunt „inchisi”, „asupriti”, „executati” si „omorati”?

Ce face acum Antena 3 este nu numai un spectacol grotesc, ci si o batjocura groasa la adresa propriilor telespectatori. Acestia sunt isterizati si inraiti intr-o operatiune, cinica si lipsita de scrupule, de consolidare a brandului (Antena 3, mereu in lupta cu autoritatile) si de amplificare a audientei. Cu alte cuvinte, Gadea si trupetii lui isi manipuleaza constient admiratorii si telespectatorii pentru a obtine profit. Cu cat e mai mare audienta, cu atat mai multi bani intra in conturile lui Voiculescu si ale amploaiatului Gadea. Nu au aparut inca date de audienta, dar mai mult ca sigur ca opereta tragi-comica cu evacuarea Antenelor a spulberat concurenta.

VEZI SI: Jigodiile PSD, trup si suflet langa Antena 3. Fatatoarea Gabi Firea: „Este un ATENTAT la adresa libertatii de exprimare”

Daca ati avut rabdare si stomac suficient de tare, cu siguranta ati remarcat un mesaj, repetat in diverse forme cand de Gadea, cand de Ursu, cand de ceilalti trepadusi de prin platourile Antena 3: „Ramaneti cu noi si pe pauza publicitara. Din acest moment fiti alaturi de Antena 3 clipa de clipa”. Asta a fost varianta light, s-a manifestat insa si o varianta catastrofica: „Urmariti-ne si in pauza publicitara ca poate nu mai revenim”.

Insa ei revin, nicio grija, si vor reveni mai grasi, mai luciosi, mai instariti, de pe urma pauzelor publicitare, in timp ce ingrijoratii si tematorii lor telespectatori vor avea grija sa nu cumva sa rateze vreo reclama pentru ca altfel „sistemul mafiot al lui Basescu/Iohannis va inchide singurul post care spune adevarul, cu orice pret”.

VEZI SI: Antena3 – DELIR ÎN DIRECT. Cele mai ȘOCANTE MOMENTE!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *