Cum era daca in loc de Stela Popescu și Cristina Stamate, mureau Iliescu și Dragnea?

Dacă în statul real ne mor actorii, cu totul altfel stă situația în statul paralel, unde au loc evenimente mult mai vesele: acolo mor politicieni nocivi pentru România. Astfel, în loc de Stela Popescu și Cristina Stamate, în statul paralel lumea a devenit nu mai săracă, ci mult mai bună, prin decesele lui Ion Iliescu și Liviu Dragnea.

”În statul paralel nivelul de optimism este la cote incredibile în aceste zile”, a povestit Decebal Popescu, un norocos care trăiește în statul paralel. ”Ca să vă faceți o idee, aseară au ieșit în stradă nu 50.000 de oameni, ci 500.000! Și nu ca să protesteze, ci ca să se bucure că au scăpat de doi dintre cei mai nocivi politicieni pe care i-a avut țara asta de la Revoluția din ‘89 încoace.”

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Tot în statul paralel, licența România TV nu a fost prelungită și postul și-a încetat definitiv activitatea, în timp ce Antena 3 a fost obligată, la fel ca orice circ bucureștean, să nu mai facă emisiuni cu animale, ceea ce înseamnă că Mircea Badea a dispărut și el definitiv de pe micile ecrane. În statul paralel, marele pupincurist își câștigă acum activitatea din cocoțat pe candelabre la diverse evenimente private.

Times New Roman

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Gigi Ghiță

    Era mare bucurie în România, dacă se ducea dracu ILICI. Cred că ar fi cazul!

  2. Gigi Ghiță

    Era mare bucurie în România, dacă se ducea dracu ILICI. Cred că ar fi cazul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *