CUM DISTRUG MIZERIILE DE LA REALITATEA TV UN POLITIST PATRIOT: Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, acuzat ca il omagiaza pe Hitler si pe Antonescu pe Facebook

Nemernicia nu are limite in presa din Romania. Dupa Digi24, am mai gasit un articol de pe Realitatea TV in care patriotul Ovidiu Munteanu este acuzat de faptul ca isi exercita dreptul la libera exprimare. Presa “corecta politic” …denumita si “politia gandirii” sare ca arsa cand cineva spune lucrurilor pe nume. Cititi si va cruciti mai jos ce scriu “jurnalistii” din presa cosmopolita / realitatea.net:

“Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, omagiu pentru Hitler pe Facebook”

Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvînt al Brigăzii Rutiere, s-a remarcat marți după ce i-a îndemnat pe cetățeni să nu se adreseze Poliției Române dacă mai au probleme.

Citiți și:  Educație la MAI: Șefii te vor milițian, nu polițist!

Mesajul său, de care Poliția s-a delimitat între timp, venea în contextul scandalului declanșat de plăcuțele de înmatriculare anti-PSD și de reacția Poliției în acest caz.

O privire pe pagina de Facebook a polițistului ne arată că acestuia îi plac motocicletele, dar și omagiile pentru liderul Germaniei naziste Adolf Hitler.

Ovidiu Munteanu postează ordinul generalului Ion Antonescu privind trecerea Prutului, ordin în care Antonescu îi îndeamnă pe soldați să fie vrednici de cinstea pe care le-a făcut-o istoria, ”armata Marelui Reich și neîntrecutul ei comandant Adolf Hitler”.

”Poate își aduce cineva aminte de aceasta zi! Este ziua în care bunicii și străbunicii noștri au plecat sa elibereze Basarabia!”, scrie Ovidiu Munteanu.

Citiți și:  ROMÂNIA ESTE CONDUSĂ DE EVREI (VIDEO)

În comentariile care urmează, Ovidiu Munteanu contestă veridicitatea informațiilor privind masacrele comise de Armata Română la Odessa.

Citeste si: SCANDAL IMENS IN POLITIE! Purtatorul de cuvant, Ovidiu Munteanu, a postat o fotografie cu Maresalul Antonescu! Slugile din presa au sarit ca arse sa arunce in el cu mizerii!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *