Cum descoperi dintr-o POZA daca ai CANCER

Doi părinţi au descoperit dintr-o poză că fetiţa lor de 3 ani are cancer și au reușit să o salveze.

O simplă fotografie i-a ajutat pe doi părinți din Marea Britanie să descopere că fiica lor de 3 ani are cancer. Din fericire, boala a fost depistată la timp și fetița a fost salvată.

Dave și Vicky Fletcher spun că și-au dus fetița într-un loc de joacă din orașul lor, Claines, din Worcester.

Părinților li s-a părut un moment adorabil când copila, în timp ce era dată în leagăn, a adormit. Tatăl ei i-a făcut atunci o fotografie.

”Era obosită și a adormit, dar nu m-am gândit mai mult la asta. Am crezut că e o scenă simpatică și i-am făcut o poză. Ulterior am descoperit că era vorba despre niște simptome și că ceea ce am pozat era un semn care anunța ceva sinistru ”, spune Dave Fletcher.

Fetița a dat ulterior tot mai multe semne de oboseală și a adormit în mai multe ocazii, fix ca în fotografia făcută de tatăl ei. Îngrijorați, părinții au apelat la medicii Spitalului Regal din Worcester, care, după analize, le-au dat un diagnostic cumplit: fiica lor era bolnavă de leucemie, spune Daily Mail.

”Când a fost diagnosticată, a fost un șoc, pentru că totul s-a petrecut atât de repede. Era o mare necunoscută pentru noi. Un alt membru al familiei a murit de leucemie în urmă cu 5 ani, așa că ne-a fost foarte frică”, a dezvăluit tatăl fetei.

Din fericire, cancerul a fost depistat la timp, iar tratamentul medicilor a avut efect. Fetița este acum în stare bună, spun doctorii britanici.

loading...
Loading...
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *