Cum a babardit-o Pandele pe Firea pe vremea cand aceasta avea alt sot

Cititorii care s-au arătați tulburați de faptul că veșnic-născătorii Firea și Pandele se aruncă în campaniile electorale fără niciun test de sarcină revin cu o întrebare: este adevărat că Pandele a cunoscut-o pe Firea la clubul de lectură Jane Austen, unde ea croșeta ciorapi, iar el cânta la harpă? Este parțial adevărat. Iată răspunsul corect mai jos:

Gabriela Firea declara că l-a cunoscut pe actualul său soț, Florin Pandele, cu o lună înainte de căsătorie, singurele întâl­niri din trecut cu acesta fiind numai în cercuri profesionale.

VEZI SI: ÎN TINEREȚE, GABRIELA FIREA ÎȘI FĂCEA MESERIA CU CHILOȚII LA VEDERE

Iar Pandele declara presei că îl cunoștea pe Răsvan Firea, răposatul soț al prezentatoarei TV, încă din ’98. Memoria colectivă a anturajului celor doi este puțin de altă părere: Pandele îl cunoștea, într-adevăr, pe Răsvan Firea. O dată chiar l-a scăpat pe acesta de un control al OPC Ilfov, pe vremea când era director al acestei instituții. Însă mult mai bine o cunoștea pe soția lui, cu care avea dese întâlniri la Hotelul Astoria din Snagov. Mai puțin profesionale.

VEZI SI: Gabriela Firea duce prostia la un nivel superior

În concluzie, da, s-au cunoscut la clubul de lectură Jane Austen, doar că ea cânta la harpă, iar el scutura pernele de praf. (sursa: Kamikaze)

VEZI SI: FOTO + DECLARATII INCENDIARE despre ELENA UDREA „Miss Adolescenta” – “Se fut*a in tinerete cu…in Dacia alba a acestuia”

3 comments

  1. Mai jigodiilor.voi nu aveti mama,tata????

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *