Cum arată oferta de telefonie mobilă a Telekom România

tekeomamnrinromani

Cosmote şi Romtelecom sunt istorie, Telekom România le-a luat locul, iar gama de oferte s-a schimbat, însă tot nu se poate compara cu oferta rivalilor de la RCS&RDS.

Cel mai ieftin abonament de telefonie mobilă oferit de Telekom România  este Nelimitat S. Acesta costă 9,95 euro şi include minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, 200 de minute/ sms-uri naţionale şi minute internaţionale către fix, 200 MB de internet.

Abonamentul Nelimitat Date M include minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, acelaşi număr de minute naţionale, dar oferă 750 de MB de internet de mare viteză, 4G. Costul abonamentului este de 14,95 euro.

Cel mai scump abonament este Nelimitat XXL. Acesta include minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, minute şi sms-uri naţionale nelimitate, 400 de minute internaţionale către mobil, 400 SMS internaţionale către mobil, 400 minute în roaming, 5 GB de net şi 400 MB net în roaming. Preţul abonamentul este de 49,95 euro.

La compania rivală RCS&RDS, dacă nu eşti abonat la niciun serviciu, un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat de 10 euro îţi oferă convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţele internaţionale, internet mobil cu trafic nelimitat, cu viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul până la 5 GB  şi o gamă variată de telefoane. Dacă eşti abonat la două dintre serviciile companiei preţul abonamentului  poate scădea până la 4 euro.

picture-028

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

5 comentarii

 1. scump domnule, SKUMPPPPP

 2. nu merita oferta este scumpa cu servicii putine,tot rds este de viitor Telecomul nu are zile lungi in Romania.

  • Scump dată fiind calitatea serviciilor. Având infrastructura Romtelecom prin care se face interconectarea între rețele va rezista destul de mult.
   RDS stă la fel de prost la calitatea serviciilor oferite pe partea asta, însă prețul cerut este mult mai mic.
   Una peste alta, Vodafone-ul rămâne Vodafone…

 3. paul grigore

  Au niste scoruri de te sui pe garduri!

 4. Cred ca foarte multi beneficiari ai fostului Cosmote se vor retrage cu astfel de preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *