Cum arăta Cristina Țopescu atunci când medicii i-au ridicat trupul neînsuflețit. Au fost șocați de ce au văzut

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică seară, în locuința sa din orașul Otopeni. Medicii care au pătruns în casă pentru a constata decesul spun că nici măcar nu au recunoscut-o pe fosta prezentatoare TV, trupul ei fiind într-o stare avansată de putrefacție.

Decesul vedetei TV a fost constatat duminică seară, după ce o vecină a alertat polițiștii cu privire la faptul că nu a mai văzut-o pe Cristina Țopescu de câteva săptămâni, iar mașina nu a mai fost mutată din locul în care a fost parcată.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, a fost anunțul făcut, duminică seară, de Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov.

Medicii care au ajuns la fața locului pentru a constata decesul spun că nu au recunoscut-o pe fosta prezentatoare TV, în condițiile în care trupul neînsuflețit se afla într-o stare avansată de putrefacție.

Luni, medicii legiști au efectuat autopsia, însă nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului. Potrivit primelor date, vedeta TV ar fi murit în somn, în urma unui infarct.

Cristina Țopescu va fi incinerată, miercuri, 15 ianuarie, în cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.