Cum ar zice liberalii: ”Mâna pe piatră cine nu s-a drogat măcar o dată”!

Liberalii au ajuns ciuca tuturor miștourilor și criticilor după apariția dosarelor lui Florin Cîțu, dar mai ales ca urmare a reacțiilor evazive sau sfidătoare ale premierului și ale fidelilor săi.

Cele mai noi discuții – și ironii – au loc pe marginea apariției unor alte posibile informații conform cărora actualul premier al României s-ar fi și drogat.

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a spus, luni seară, că are o „informație” potrivit căreia ar putea apărea al treilea scandal legat de premierul Florin Cîțu

”Se pare că vine și un al treilea scandal, cel legat de consumul de droguri… Eu am o asemenea informație: că al treilea tun pe care îl pregătesc cei din PNL care sunt împotriva domnului Cîțu este un scandal legat de consumul de droguri, da! Sunt oameni din PNL care vorbesc”, a declarat Ungureanu luni seara la Antena 3.

Zvonurile au fost alimentate și de atitudinea premierului care, întrebat luni dacă s-a drogat, a ocolit orice răspuns.

Pentru Daniel Zamfir (PSD), lucrurile sunt clare.

”ATI CONSUMAT VREODATA DROGURI, DLE PREMIER?
Intrebat daca a consumat droguri, Catzu fuge si nu raspunde. Mie imi e clar.
Voua?
P.S. Stati că ies peneliștii și o zic pe aia cu mâna pe piatră cine nu s-a drogat măcar odată”, a scris Zamfir pe contul său de Facebook.
În finalul postării sale, Zamfir face aluzie, ironic, la declarații ale apărătorilor lui Cîțu.

Astfel, după apariția primului dosarul privind condamnarea din SUA pentru că s-a urcat băut la volan, Alina Gorghiu îi lua apărarea premierului cu următorul argument: ”Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe? (alcoolul la volan – nr:) Regretabilă, desigur! Florin Cîțu a explicat onest ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani.

Nu e o întâmplare că apare tocmai acum, în preajma Congresului PNL. Cineva e lipsit de fair-play.
Un astfel de episod mă face să cred că, până pe 25 septembrie, vor mai urma și alte încercări de atac, din interior, la premier și la membrii echipei care îl susține pe Florin Cîțu.
Important este că guvernarea responsabilă funcționează și că, după Congres, PNL va redeveni partidul în care respectul, meritocrația și valorile liberale vor fi respectate”, scris Gorghiu la acel moment pe pagina sa de Facebook.

Sursa: cotidianul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *