Cum a ajuns o ELEVA de 14 ani cea mai cautata DAMA DE COMPANIE din Romania

dama companie

O elevă din Vulcan, a fost nevoită să se prostitueze mai multe luni, de la 14 ani, de dragul iubitului său, ameninţată şi şantajată sentimental. Adolescenta se numără printre victimele minore a trei proxeneţi care îşi aşteaptă sentinţa definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia. Ea a relatat că a fost vândută unui număr impresionant de clienţi, cu care întreţinea relaţii sexuale într-o garsonieră şi în hoteluri.

Curtea de Apel Alba Iulia va da sentinţa definitivă în dosarul în care trei hunedoreni au fost judecaţi pentru trafic de minori, victimele fiind adolescente de 14-15 ani, „vândute” pentru sex unui număr mare de clienţi. Una dintre victime, pe nume Cristina, avea mai puţin de 14 ani, când a început să se prostitueze, de dragul iubitului care o şantaja sentimental.

„Începând cu luna octombrie 2014, Marius Peti a avut o relaţie amoroasă cu minora Cristina despre care ştia că este elevă în clasa a VIII-a. Profitând de faptul că minora devenise dependentă emoţional şi afectiv de el, inculpatul i-a propus să se prostitueze pentru a obţine venituri mari. Întrucât tinerei îi lipsea familia, aceasta provenind dintr-o familie dezorganizată şi, pentru că nu primea afecţiunea şi dragostea de care avea nevoie în familie, ea a considerat că pentru a-i dovedi inculpatului că îl iubeşte, trebuie să obţină permanent sume mari de bani, pe care să i le pună la dispoziţie”, se arată în documentele dosarului DIICOT.

Marius Peti a devenit însoţitorul şi protectorul fetei de 14 ani, pe care o plasa diverşilor clienţi. „Inculpatul o determina pe minoră să practice prostituţia, trimiţându-i mesaje prin care o ameninţa că se va despărţi de ea în situaţia în care nu îşi găseşte mai mulţi clienţi şi, de asemenea, o certa când nu făcea suficienţi bani. Cristina îi înmâna cea mai mare parte din banii câştigaţi de pe urma practicării prostituţiei lui Marius Peti şi îl asigura permanent că va face tot posibilul să aibă cât mai mulţi clienţi pentru a-i asigura acestuia bani pentru cheltuieli”, arată anchetatorii.

Banii erau folosiţi, de multe ori, pentru achiziţionarea de substanţe etnobotanice şi droguri pe care Peti le consuma împreună cu iubita sa Cristina. Ulterior, acelaşi adolescent a mai recrutat o minoră, Adelina, de 17 ani, pe care o folosea la prostituţie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *