CUM A UMILIT ANDREEA ESCA DE LA PRO TV TOATĂ ECHIPA OBSERVATORULUI DE LA ANTENA 1

Luna în care s-au desfășurat cele două tururi ale alegerile prezidențiale 2019 a fost un ”examen” dificil pentru emisiunile de știri, posturile concurente încercând să stabilească audiențe record. Din acest punct de vedere, lupta s-a dat în doi, Pro TV și Antena 1.

Știrile Pro TV, prezentate de imaginea-simbol a postului, Andreea Esca, au pus ”Observatorul” Antenei 1 la colț, am putea spune, cîștigând detașat și stabilind, conform informațiilor transmise de paginademedia.ro, un record în ceea ce privește numărul de privitori. Este pentru prima dată – în ultimele luni – când un program de știri reușește să treacă de două milioane de privitori la nivel național. La începutul anului, tot Pro TV stabilea un record, jurnalul de la ora 19 atingând cifra de două milioane de privitori.

Conform sursei precizate mai sus, Observatorul Antenei 1 – prezentat de Andreea Berecleanu – a înregistrat aproape 1,5 milioane de telespectatori din toată țara, în medie, față de 1,1 milioane în luna octombrie. Trebuie menționată, totodată, și ascensiunea știrilor Kanal D – 830.000 de privitori în noiembrie, de la 660.000 în octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.