Cum a ucis Coronavirusul foarte mulţi români fără să-i fi infectat măcar! Realitatea crudă din spatele pandemiei

Realitatea crudă din sistemul medical din România este că pacienţii care sufereau de alte boli decât Covid-19 au cam fost uitaţi. Aşa s-a întâmplat, de exemplu, cu oamenii care se luptau cu cancerul.

Conform președintelui Alianței pacienților cronici, Cezar Irimia, 88% dintre pacienții tratați de cancer în 2019, au murit. Acesta susține că au fost trase, în zadar, numeroase semnale de alarmă.

Au lipsit şi medicamentele
”88% din cei tratați în 2019 au dispărut, din păcate, și nu pot decât să mulțumesc Casei Naționale pentru transparență.

Pentru prima oară în istoria Casei naționale se publică o asemenea cifră dezastruoasă, iar noi nu putem să spunem decât că am tras numeroase semnale de alarmă în 2020 că suntem victime colaterale ale COVID-ului și nimeni nu ne-a băgat în seamă, că nu suntem primiți în spitale, trebuie să ne plătim PCR-ul, până a fost aprobat să fie susținut de Guvern, că nu avem medicamente, acces la investigații și tratamente, că a scăzut diagnosticarea cu 45%.

Am tras numeroase semnale de alarmă în 2020, nimeni nu ne-a băgat în seamă, uitați rezultatul. Este crimă!”, a declarat Cezar Irimia.

Nu vor mai exista doar spitale Covid
Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu afirmă că, spre deosebire de valurile anterioare ale pandemiei, în al patrulea val, cele mai multe dintre spitale vor rămâne deschise şi pentru bolnavii cu alte patologii.

Excepţie vor face unele spitale de boli infecţioase, sau unităţi sanitare din teritoriu unde secţiile de terapie intensivă nu pot fi împărţite pentru patologia COVID şi non-COVID.

„În această vară, Ministerul Sănătăţii a lucrat la definirea unei strategii astfel încât toate spitalele să rămână deschise pentru toţi pacienţii.

În acest fel, spre deosebire de valurile anterioare, nu vom mai avea spitale COVID, spitale de fază unu, fază doi şi aşa mai departe, ci toate spitalele din România vor avea circuite mixte, COVID şi non-COVID, astfel încât toţi pacienţii cu boli cronice să poată fie trataţi, toţi pacienţii care au nevoie de asistenţă medicală să poată primi tratamentele de care au nevoie.

Aceasta este regula generală”, a spus Baciu, conform national.ro.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *