“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

Cum a reușit o femeie să-și construiască o casă doar cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube! Bătută sistematic de un bărbat cu probleme psihice avea nevoie de un loc unde să fie în siguranță alături de cei patru copii ai ei

m4

Urmărind câteva tutoriale postate pe YouTube, o femeie a reușit, ajutată de copii, să facă munca unor constructori cu experiență.

Cara Brookins din Arkansas, mamă a patru copii, a uimit o lume întreagă după ce a construit singură o casă, cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube.

Femeia era urmărită de unul dintre foștii iubiți, un bărbat cu probleme psihice, de aceea s-a gândit la un loc doar pentru ea și pentru copii, un loc sigur, unde să poată lua viața de la capăt.

Nu dispunea de bani să cumpere o casă, așa că s-a hotărât să construiască singură una, chiar dacă nu avea niciun fel de experiență în construcții.

“Și copiii mei, și eu aveam nevoie de asta”, a declarat Cara.

Sursa: Unica.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.