CUM A RĂMAS GRAVIDĂ COPILA DE 13 ANI DIN GORJ CU VECINUL DE 63 DE ANI. BUNICA TINEREI A RUPT TĂCEREA

Copila de 13 ani din Negomir, care a fost lăsată însărcinată de vecinul care putea să îi fie bunic, va fi preluată de Protecția Copilului Gorj. Ea va fi dusă într-un centru maternal și va rămâne acolo și după ce va aduce pe lume copilul pe care îl are în pântece.

Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a fost adus la Poliție, după ce bunica fetei a alertat oamenii legii. Femeia a simțit că este ceva în neregulă cu nepoata sa, așa că s-a hotărât să o ducă la un control de rutină, iar acolo a aflat vestea șocantă.

“Eu nu știu cum. Mie nu mi-a spus nimic până azi. N-am știut că e gravidă. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă și am venit cu ea la doctorița de familie. M-a trimis la doamna ginecolog. Eu nu știu când se întâlneau ei. Ea se mai ducea, că are fata în clasă cu nepoata mea. Mergea să facă temele cu ea, dar cine se gândea la așa ceva. El are 63 de ani și e prieten cu copilul meu. Cine se gândea la treburi din astea, că nu am pomenit așa ceva”, a spus, plângând, bunica fetei pentru panduru.ro

Fata este sub supravegherea autorităților și o să primească ajutor specializat din partea unui psiholog pentru a putea trece mai ușor peste această perioadă.

Bărbatul chiar dacă la început a negat toată povestea, în fața autorităților și-a recunoscut fapta și mai mult decât atât a vorbit despre relația cu minora, pe care o avea din luna Ianuarie.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/