GENERAL

Cum a fost extrădat din Franța un interlop român, extrem de periculos, antrenat în Legiunea Franceză

interlop roman extradat cu masina de la 2000 de km companiile aeriene au refuzat sa l ia la bord

Unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, antrenat în Legiunea Franceză, a fost extrădat cu mașina, de la mai bine de 2000 de kilometri.

Polițiștii au fost nevoiți să-l aducă pe patru roți și nu cu avionul, așa cum e procedura în mod obișnuit, pentru că toate companiile aeriene au refuzat să-l transporte.

Numele bărbatului este Ștefan Achim și ar fi considerat unul dintre cei mai periculoși infractori români. Cu pregătire militară, bărbatul s-ar fi răzbunat pe persoane în interes propriu sau în interesul unor interlopi din țară.

Acesta ar fi fost urmărit internațional de autoritățile române după ce a executat, cu patru gloanțe, un tânăr de 21 de ani din Bacău, specializat în infracțiuni informatice.

A ucis cu sânge rece un hacker de 21 de ani din Bacău, pentru o țeapă de 500 de euro

În primăvara anului 2020, Ștefan Achim ar fi pus-o pe iubita lui să-i caute pe cineva care să-i vândă un software pentru accesarea telefoanelor mobile la distanță, potrivit gandul.ro

Atunci l-ar fi cunoscut pe Iulian Cezar Oancea, un pirat cibernetic de doar 21 de ani. Doar 500 de euro i-a cerut în schimbul software-ului, însă totul s-a dovedit a fi doar o înșelăciune a tânărului de 21 de ani, care nu a mai livrat nimic către iubita lui Achim.

Înarmat cu un pistol Makarov, cumpărat de la traficanții de arme bulgari, Ștefan Achim a plecat la Bacău, unde l-ar fi împușcat fără milă pe tânărul de 21 de ani. Ar fi tras șase focuri de armă iar patru dintre gloanțe au nimerit victima.

Achim, audiat numai prin videoconferință

Ca urmare, acesta a fost adus cu mașina până în România, cu toate că drumul măsoară peste 2000 de kilometri.

În tot acest timp, membri escortei ar fi fost pregătiți în permanență să facă față unui atac venit din partea unor presupuși tovarăși de arme ai prizonierului.

Sursa: stiridiaspora.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Un comentariu

  1. Un soldat este antrenat să fie un bun ochitor și să economisească muniția, să lovească ținta cu 1 sau 2 gloanțe, nu să tragă ca la nuntă.
    Dacă era în Legiunea Franceză, știa să tragă, nu descărca tot încărcătorul și 2 gloanțe nici măcar nu au atins victima.
    Ce amator…. În special cel care a scris articolul.
    Pentru cultura generală, filme ca Jhon Wick, Rambo, Soldați de schimb, Cel bun, cel rău, cel urât, Ziua cea mai lungă, Jason Bourne, Agent 47, Greu de ucis, etc.

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d