Cum a ajuns Rareș Bogdan SEFUL lui Traian Băsescu! Breaking news

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la europarlamentare și fostul jurnalist, Rareş Bogdan a fost ales în data de 4 iunie, marți, șef al delegației europarlamentarilor români membri ai Partidului Popular European. Decizia a fost luată în unanimitate.

Rareș Bogdan, șeful lui Traian Băsescu

Politicianul, Rareș Bogdan a fost numit în cursul acestei zile, de 4 iunie, șeful delegației europarlamentarilor români ai Partidului Popular European și astfel, a ajuns să fie și șeful lui Traian Băsescu, deși acesta din urmă nu agrea ideea săptămâna trecută.

Decizia referioarea la numirea sa în această funcție a fost luată în unanimitate și a primit votul chiar și din partea fostului președinte, Băsescu. „Am văzut declarația lui Rareș Bogdan că va fi șeful meu, că a fost nominalizat șef al europarlmentarilor români. Sunt un om care nu a avut prea mulți șefi, iar când i-a recunoscut a trebuit să aibă mai multă carte decât el”, a declarat fostul președinte.

Citiți și:  Rareș Bogdan, discurs EXPLOZIV in Parlamentul European: „Cineva se joacă periculos cu focul”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.