POLITICA

Cum a ajuns Rareș Bogdan SEFUL lui Traian Băsescu! Breaking news

basescu nebun

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la europarlamentare și fostul jurnalist, Rareş Bogdan a fost ales în data de 4 iunie, marți, șef al delegației europarlamentarilor români membri ai Partidului Popular European. Decizia a fost luată în unanimitate.

Rareș Bogdan, șeful lui Traian Băsescu

Politicianul, Rareș Bogdan a fost numit în cursul acestei zile, de 4 iunie, șeful delegației europarlamentarilor români ai Partidului Popular European și astfel, a ajuns să fie și șeful lui Traian Băsescu, deși acesta din urmă nu agrea ideea săptămâna trecută.

Decizia referioarea la numirea sa în această funcție a fost luată în unanimitate și a primit votul chiar și din partea fostului președinte, Băsescu. „Am văzut declarația lui Rareș Bogdan că va fi șeful meu, că a fost nominalizat șef al europarlmentarilor români. Sunt un om care nu a avut prea mulți șefi, iar când i-a recunoscut a trebuit să aibă mai multă carte decât el”, a declarat fostul președinte.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.