Cultul personalității ca în Coreea de Nord: Sibiul e pavoazat cu citate din tovarășul Iohannis!

Nici nu s-a văzut cu primul mandat încheiat și deja citate din primul meditator al României, cu specializare în preluarea frauduloasă de imobile din proprietatea statului, au ajuns, deocamdată, pe pereții caselor. La Sibiu, capitala Iohannistanului, gândirea schizoid-duplicitară a președintelui Klaus a fost încrustată în marmură și prinsă în pereții caselor din zona centrală, zonă retrocedată în numele organizației naziste Grupul Etnic German, al cărui moștenitor a fost declarat Forumul Democrat al Germanilor Sibiu. (Click pe fotografii pentru mărire, ca să admirați culmea grandorii în toată măreția ei!)

Pe Strada Filarmonicii la numărul 14, pe una dintre casele retrocedate în perioada în care era primar, trecătorii pot lectura:

Citiți și:  Ludovic Orban rupe tăcerea: Iohannis va fi premier, într-o alianță cu PSD

„Mesajul fundamental al istoriei sașilor transilvăneni, pe care-l rostesc piatra cetăților, cărțile, tradițiile muncii și portului, este acela de a-l căuta neobosit pe Dumnezeu, de anu renunța niciodată la lupta pentru libertate. Să avem toată viața respect față de celălalt, să prețuim solidaritatea și toleranța” – Klaus Johannis, 8 August 2017.

Consecvent cu sine, Iohannis (nu cu J) una scrie, alta face. Îndemnul la toleranță, înțelegere și solidaritate este cel mult un mesaj de campanie cu aderanță la electoratul dominat de frustrări și lipsă de reacție în fața răului absolut!

Oricui a fost inițiativa plăcii de marmură, avem dovada că în Iohannistan revine cultul personalității. Pe când mesajele pe stadioane, în fabrici și uzine?

Citiți și:  Iohannis pornește robinetul cu bani în România. A semnat decretul DE URGENTA!

Autor: Dan TOMOZEI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.