Culmea tupeului! | Cum a mințit Ponta despre arestarea în America

ponta21-600x343

Nu e presa? Am luat o amendă în America de radar, că dacă n-o plăteam rapid, mă şi arestau la aeroport! Da, mă arestau la aeroport, a declarat miercuri premierul Victor Ponta.

În replică, părintele greco-catolic Chris Terheș din Statele Unite, președintele Coaliției Românilor și Asociației Greco-catolicilor din America, a comentat pe facebook:

Sunt de 13 ani in SUA si inca nu am auzit ca cineva sa fie arestat la iesirea din SUA daca nu isi plateste „rapid” amenda de viteza, cum a spus Premierul Victor Ponta. In primul rand aici daca esti prins cu peste 30-35 de mile la ora fata de viteza legala (depinde de stat), esti retinut pe loc (adica incatusat cu mainile la spate, bagat in masina de politie si dus la sediu) pentru „reckless driving”, indiferent cine ai fi. In al doilea rand, daca primesti o amenda si esti lasat, amenda iti ajunge acasa dupa cateva saptamani, dupa ce e prelucrata de tribunalul de pe raza jurisdictiei unde ai primit amenda. Pana nu iti vine citatia acasa, care iti da termen de plata, nu ai ce plati. Daca nu platesti amenda la timp ti se dau noi termene dar ti se acumuleaza penalizari, si abia in ultima instanta te aresteaza pentru neplata lor. Trei, cand iesi din Statele Unite nu iti cauta nimeni pasaportul si nu exista „vames”, cu atat mai mult nu te cauta nimeni de amenzi cand iesi. Deci nu inteleg cum spune Victor Ponta ca putea fi arestat la iesirea din SUA daca nu si-ar fi platit „rapid” amenda pentru viteza.

CITESTE SI: Victor Ponta AFIRMA ca ROMANII SUNT TIGANI!

36 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU

Citiți și:  BOMBA de pe scena politica vine de la Victor Ponta. News alert!