“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIESOCIETATE

Culmea prostiei: o femeie s-a dus cu 400 de lei ȘPAGĂ direct la biroul Permise Auto cerand sa fie ajutata sa treaca proba teoretica. A fost denuntata imediat

Cate spagi a primit un politist din Bucuresti in decurs de o luna. A luat si mita de 3.000 de lei

O femeie in varsta de 32 de ani din Brasov s-a dus cu spaga direct la ghiseul Permise Auto cerand sa fie ajutata sa treaca proba teoretica. Femeia a fost denuntat imediat de angajul ghiseului.

In cursul zilei de astazi, 19.09.2023, lucratorii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – SJA Brasov au fost sesizati de conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Brasov cu privire la faptul ca, la unul dintre ghiseele institutiei, s-a prezentat o femeie, in varsta de 32 de ani, care a oferit o suma de bani cu titlu de mita pentru a promova proba teoretica necesara pentru obtinerea permisului de conducere, anunta autoritatile.

In fapt, persoana in cauza s-a prezentat la ghiseul respectiv avand asupra sa dosarul de candidat si solicitand sa fie programata, in aceeasi zi, pentru sustinerea probei teoretice in vederea obtinerii permisului de conducere – categoria B.

Intre filele dosarului, angajatul SPCRPCIV Brasov a identificat suma de 400 de lei cu privire la care candidata a precizat ca a introdus-o pentru a determina in acest mod personalul institutiei sa o ajute sa promoveze proba respectiva.

Lucratorii DGA – SJA Brasov au procedat la constatarea infractiunii flagrante de dare de mita, persoana in cauza fiind condusa la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov pentru continuarea cercetarilor.

„Mentionam faptul ca, numai in ultima luna, angajati din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sesizat la Directia Generala Anticoruptie 12 situatii in care li s-au oferit diverse sume de bani cu titlu de mita”, precizeaza politistii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.