CULINAR

Dezvăluiri din interiorul PSD CUTREMURĂ România. „În TREI ZILE o să se ZGUDUIE PARTIDUL”

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru care organizația municipală București a PSD cere retragerea sprijinului politic, a declarat că nu se teme de nimic, dar că după Comitetul Executiv de joi va aduce în spațiul public amănunte care vor zgudui din temelii partidul, la cel mai înalt nivel. „Dovezile pe care le aduc vor zgudui multă lume. Este vorba despre amănunte de la mitingul din 10 august. Sunt chestiuni care vor zgudui PSD la cel mai înalt nivel”, a afirmat Bădulescu. Viceprimarul este nemulțumit de propunerea făcută, de retragere a sprijinului politic, și spune că colegii lui vor vota de frică. „Da, am discutat cu colegii mei și mi-au spus că desi nu vor, votează pentru a mi se ridica sprijinul politic. Într-adevăr, în PSD este teroare. Secretarul general, Codrin Ștefănescu, trompeta, dă foc relațiilor dintre oameni în partid”, a spus Bădulescu. El a mai afirmat că I s-a cerut să se dezică de primarul Gabriela Firea. „Da, mi s-a cerut asta. Nu am făcut-o și nu o voi face niciodată. Au vrut să o compromită, să-I îngroape imaginea. Iar acesta este prețul pe care-l plătesc pentru că nu am făcut-o”, a explicat viceprimarul Bădulescu a mai spus că pentru partid „m-am bătut cu toți haștagii pe stradă, le-am dat negație pentru miting”. Viceprimarul spune că nu înțelege ce deservicii a adus partidului în condițiile în care „eu am încasat toată m…e PSD”. El a adăugat că nu se va schimba niciodată, dar dacă va fi să plece din partid, nu o va face fără să riposteze. „Am dat noi tabloul lui Iliescu jos, l-am dat jos pe al lui Adrian Năstase. Eu sunt doar o gărgăriță”, a conchis Bădulescu.

Citeste tot articolul

Ce se intampla in corpul tau daca inlocuiesti painea cu mamaliga?

Ce se intampla in corpul tau daca inlocuiesti painea cu mamaliga? E surprinzator O dieta aparent bizara, cu mamaliga, garanteaza slabirea a cateva kilograme in mai putin de o saptamana. In timpul acestei diete, care nu trebuie tinuta mai mult de o luna, elimina complet din alimentatie dulciurile si produsele de patiserie. Mezelurile si conservele sunt, de asemenea, interzise. De asemenea, sunt interzise sucurile, chiar si cele naturale. Chipsurile, covrigeii, floricelele, biscuitii si fructele uscate trebuie eliminate si ele pe toata perioada dietei. Ziua 1 Mic dejun: mamaliga cu branza slaba de vaci, o felie de cascaval si un ou fiert. Gustare: un mar. Pranz: piept de pui la gratar cu 2 linguri de mamaliga si o salata verde cu putin ulei de masline, otet, rosii, castraveti si ce legume iti mai plac. Gustare: o mana de nuci sau o punga mica de seminte de floarea soarelui fara sare. Cina: O cana de iaurt cu cereale integrale. Gustare: o banana. Ziua 2 Mic dejun: un castron de lapte cu mamaliga sau 2 linguri de smantana cu mamaliga si ou. Gustare: un fruct. Pranz: peste la gratar cu mamaliga si mujdei plus o salata verde cu de toate. Gustare: 2 felii paine prajita cu o jumatate de avocado si rosii cherry. Cina: branza cu mamaliga. Gustare, daca e cazul, o mana de migdale. Ziua 3 Mic dejun: un ou fiert cu mamaliga si branza. Gustare: o mana de migdale sau nuci plus un fruct. Pranz: o farfurie de ciorba de legume, gaina sau vacuta, cu mamaliga. Gustare: o felie de paine integrala cu miere. Cina: o salata verde cu o mana de paste integrale fierte, putin ulei de masline, sos de mustar si lamaie. Ziua 4 Mic dejun: 2 felii de paine integrala cu omleta din 2 oua, cateva masline, un …

Citeste tot articolul

Cu siguranta o sa-ti placa NEBUNIA asta de reteta! E gata in 10 minute si rezultatul este… GENIAL!

Cu siguranta o sa-ti placa NEBUNIA asta de reteta! E gata in 10 minute si rezultatul este… GENIAL! Învaţă cum să prepari această mâncare săţioasă şi delicioasă cu ouă proaspete în timp record. Shakshuka este un fel de mâncare din Africa de Nord şi înseamnă „amestec” în limba arabă. INGREDIENTE – 3 linguri ulei de masline – 1 ceapa mare tocata marunt – 1 ardei gras mare tocat fin – 3 bucati catei de usturoi tocati fin – 1 lingurita chimion pudra – 1 lingurita paprika sau boia dulce – 1/2 lingurita pudra cayenne sau boia iute – 1 cana rosii din conserva cu tot cu sos – 3 prafuri sare, piper – 1 1/2 ceasca branza feta bucatele – 6 oua mari Pentru servire – 1 legatura coriandru verde sau patrunjel – 6 bucati lipii sau paine pita PREPARARE 1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare, pe foc mediu. Se adaugă ceapa şi ardeii graşi şi se călesc circa 20 de minute, până se înmoaie. Se adaugă apoi usturoiul şi apoi condimentele, câte un minut, amestecând mereu. 2. Se toarnă roşiile şi se asezonează cu sare şi piper, apoi se lasă pe foc mic circa 10 minute. Când sosul s-a îngroşat, se adaugă brânza feta, apoi se sparg ouăle încet, ca pentru ochiuri şi se pun deasupra. 3. Se mai adaugă sare şi piper peste ouă şi se lasă să mai fiarbă circa 10 minute, până ce ouăle ochiuri s-au gătit bine. Se serveşte fierbinte, cu lipie sau pita, pentru a aduna bine sosul gustos de Shakshuka. Sursa: fiisanatos.info

Citeste tot articolul

Vinete umplute cu legume

Vinete umplute cu legume, o reteta delicioasa din bucataria turca, immam bayildi traducandu-se prin „imamul a lesinat”. Nu se stie foarte exact motivul pentru care a lesinat sultanul, se presupune fie ca ar fi lesinat de placere cand sotia lui care nu era o bucatareasa excelenta i-ar fi servit acest fel de mancare delicios, fie ca ar fi lesinat cand a vazut ca sotia lui a consumat tot uleiul de masline la pregatirea acestei retete, in acea vreme uleiul de masline fiind foarte scump! Indiferent care ar fi adevarul acesta reteta e delicioasa si are o savoare aparte, e o reteta perfecta de vara o reteta usoara si ieftina. Mod de preparare: 2 vinete mari 1 ceapa 2 catei usturoi 1 ardei gras 2 rosii 1 legatura patrunjel 200 ml ulei masline sare, piper Mod de preparare: Am spalat vinetele le-am sters si am taiat in partea de sus un capac, pe lung obtinand un fel de barcuta. Ca sa stea dreapta am taiat putin si la baza. CITESTE ARTICOLUL INTEGRAL PE CAITETUL CU RETETE

Citeste tot articolul

Iata TOP 6 superalimente pe care sa le mananci vara asta!

TOP 6 superalimente pe care sa le mananci in acest sezon! Este ideal sa faci schimbari in dieta zilnica odata cu venirea verii. Iata ce superalimente trebuie sa incluzi in dieta zilnica in lunile care urmeaza si ce beneficii au aceasta pentru organismul tau, titreaza teotrandafir.com. 1. Pepenele rosu. Este un fruct extrem de bogat in apa, care te ajuta sa te hidratezi mai bine si te racoreste. Pepenele contine licopen, care protejeaza celulele pielii de leziunile care pot aparea din pricina soarelui. Acelasi continut ridicat de apa din pepene te va ajuta sa te mentii satul pe o perioada mai lunga si te va ajuta sa pierzi kilogramele in plus in acest mod. 2. Portocalele. Fructele citrice sunt foarte bogate in potasiu, un mineral esential organismului pe timpul verii. Atunci cand este foarte cald si transpiri mult pierzi mineralele din organism, fapt care te expune la riscul aparitiei crampelor musculare. Portocalele contin 80% apa si iti vor hidrata corpul ori de cate ori le consumi. 3. Iaurtul. Este foarte usor si iti ofera doza necesara de calciu. Se afla in TOP 6 superalimente pe care trebuie sa le consumi vara pentru ca este o gustare ideala in zilele toride si hidrateaza foarte bine organismul. Daca vrei sa arati bine si sa te mentii la o greutate normala, opteaza pentru iaurt atunci cand iei o gustare. 4. Tulpina de telina. Este un bun diuretic si combate retentia de apa. Nu este nimci mai rau decat sa te simti pufoasa atunci cand mergi la plaja. 5. Fructele de padure. Iti ofera o cantitate mare de vitamina C si te energizeaza chiar si in cele mai calduroase zile. O ceasca de mure contine 8 grame de fibre, atat de importante pentru digestie. 6. Nectarinele. Nectarinele contin vitamina A, vitamina C si betacaroten, …

Citeste tot articolul

Cum se gateste corect carnea la gratar? Trucuri pe care trebuie sa le stie oricine

Suntem oficial in sezonul gratarelor, asa ca trebuie sa fim mai atenti ca niciodata la ce carne punem in cosul de cumparaturi, cum o preparam si cum ne putem bucura de cel mai bun gust. Iata cateva trucuri pretioase. Iulian Cazacut, Directorul General Doly Com, cel mai mare exportator de carne de vita din Romania, ne-a explicat cum se gateste corect carnea la gratar, care sunt cele mai bune condimente si cele mai potrivite garnituri. Primul pas – maturarea „Maturarea poate fi unul dintre secretele pentru o friptura reusita. Insa, pentru friptura de vita perfecta trebuie sa tinem cont si de urmatoarele sfaturi ale chef-ilor: tigaia sau gratarul trebuie sa fie foarte bine incinse inainte de a pune carnea. Pentru a evita arderea uleiului, recomandam mai degraba ungerea bucatii de carne inainte de a fi pusa in tigaie. Carnea ce urmeaza sa fie gatita, ar trebui sa fie marinata si apoi adusa la temperatura camerei si nu pregatita imediat ce a fost scoasa din frigider. In functie de preferinte, friptura trebuie pregatita mediu sau chiar in sange pentru a ramane frageda si in mod exceptional bine facuta, riscand sa devina tare, chiar daca este o carne frageda”, explica el. Atentie mare si la ce faci dupa ce ai gatit carnea: „Friptura de vita nu trebuie servita imediat ce a fost gatita. Timpul de repaus de cateva minute permite fibrelor sa se relaxeze si sucurilor sa se omogenizeze. Pentru o experienta gourmet de exceptie trebuie acompaniata de un vin potrivit. Vinurile rosii, seci sau demiseci nu sunt de neglijat”.  „Ordinea pregatirii unui gratar este: carne de vita, porc, carnati, mici, frigarui, si altele” „Gratarul poate fi aprins cu lemne sau folosind carbunii. Pentru o savoare speciala a preparatelor, recomand folosirea unei combinatii intre lemne si carbuni. Puteti aprinde gratarul cu lemne …

Citeste tot articolul

Cea mai buna reteta pentru ceafa de porc de sarbatori

1,5 kg ceafa de porc; 60 mustar; 30 ml. miere; 30 ml. ulei de masline sare si piper pentru condimentare. Cum se prepara? Avem nevoie de o sfoara de bucatarie, cu care sa legam carnea spalata. Aceasta se unge cu putin ulei masline si se asezoneaza cu sare si piper. Se unge carnea iarasi cu ulei de masline dupa care se baga la cuptorul incins bine la 160 de grade Celsius timp de 60-90 de minute.In continuare ne trebuie un castron in care se amesteca bine,bine toata cantitatea de miere pana cand aceasta se omogenizeaza cu mustarul dulce. Dupa care se scoate carnea de la cuptor, peste care se adauga sosul de mustar cu miere si se introduce pentru alte 10-20 min la cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Cand este gata, se scoate si se lasa la racit. Abia dupa ce se raceste cat de cat, se taie felii nici prea groase, nici prea subtiri. Va uram pofta buna!

Citeste tot articolul

O banală supă, de 100 de ori mai puternică decât antibioticele. Ce trebuie să consumi ca să te cureți de răceală și infecții

Aceasta supa este o alternativa de luat in seama pentru persoanele care vor sa evite antibioticele. Supa de usturoi poate fi de pana la de 100 de ori mai eficienta decat antibioticele, sugereaza un studiu realizat de Universitatea din Washington. Stim deja ca daca folosim usturoi in bucatarie ne ajuta sa ne protejam de gripa, infectii, dar conform noilor studii, micul aliment este mai puternic si mai eficient decat antibioticele. Asta din cauza ca rezidenta la antibiotice a crescut considerabil in ultimii ani.Pastilele nu mai au efectul scontat din cauza administrarii mult prea frecvente. In acest context, universitatea americana a fost interesata sa vada ce alimente ar putea inlocui antibioticele. Studiul sugereaza ca cel mai potrivit ar fi usturoiul, datorita calitatilor sale antibacteriere si antivirale.

Citeste tot articolul

Habar n-aveai! Orificiul din mânerul tigăii nu este pentru agăţat în cui. La ce foloseşte de fapt

Sigur ai folosit pana acum gaura din manerul tigaii doar ca sa o agati in cui. Afla ca nu cu acest scop a fost creata, ci cu unul extrem de util! De cate ori nu te-ai ars la degete cand ai atins lingura din tigaie? Dupa ce termini de amestecat, pune ustensila de datit in gaura manerului si las-o sa atarne deasupra tigaii, ca in fotografia de mai jos. Stiai de aceasta utilitate?

Citeste tot articolul

Top 5 greșeli grave pe care le faci când prepari clătite

Este cel mai simplu desert pe care il poti face acasa, in doar cateva minute. Insa, daca nu ti-ai perfectionat inca tehnica, inseamna ca inca faci cateva greseli elementare. Iata ce sa eviti: 1. Nu pregati aluatul cu mult timp inainte Cu cat este mai proaspat, cu atat clatitele iti vor iesi mai bine. Ideal este sa-l faci chiar atunci. Iti ia mai putin de 10 minute. 2. Nu folosi o tigaie subtire Ca sa nu se arda clatitele, este recomandat sa folosesti o tigaie mai groasa, iar focul aragazului sa fie dat la mediu, nicidecum la mare. VEZI SI: E oficial,legea s-a aprobat! Daca n-ai fisa asta in masina, RISTI sa fii amendat! 3. Nu amesteca prea mult aluatul Cei de la America’s Test Kitchen atrag atentia ca nu trebuie sa amesteci prea mult aluatul, pentru ca glutenul din faina, impreuna cu proteinele din oua vor incepe sa reactioneze si vei obtine niste clatite gumate. 4. Nu folosi unt Untul se arde usor. Daca vrei sa folosesti unt, ai mare grija ca se arde usor. Cel mai bine este sa-l folosesti pe cel in varianta lichida sau sa-l inlocuiesti cu uleiul vegetal, scrie foodstory. 5. Nu le intoarce prea devreme Daca obisnuiai sa intorci clatitele pe partea cealalta imediat ce apareau mici bule la suprafata, afla ca faceai o greseala. Corect este sa le intorci abia dupa ce aceste bule incep sa se sparga. Atunci clatitele sunt coapte. VEZI SI: 10 perle ale elevilor care dau Bacul în limba maghiară

Citeste tot articolul

Afla de ce puiul nu se spala niciodata inainte de a fi gatit!

Inca din copilarie am fost invatati ca trebuie sa ne spalam mainile inainte de masa, sa avem mainile curate cand facem mancare, sa ne spalam fructele si legumele inainte de a le consuma; pe scurt, ni s-a impus o anumita igiena in ceea ce priveste mancarea si pregatirea ei. Totusi, specialistii afirma ca niciodata nu trebuie sa spalam carnea de pui cruda! Studiile au aratat ca prin spalare, in loc sa ucidem bacteriile, nu facem decat sa le imprastiem prin bucatarie, pe haine, suprafete de lucru s.a.m.d. Explicatia data de specialisti este ca majoritatea puilor sunt infestati cu salmonella si campulobactr, iar prin spalare nu facem altceva decat sa raspandim microbii. Specialistii recomanda sa nu spalam niciun tip de carne, afirmand ca spalatul nu este o modalitate de a scapa de bacterii, ci doar o modalitate de a creste riscul de toxinfectii alimentare. De asemenea, specialistii ne mai recomanda sa avem un tocator special pentru carnea de pui, iar acesta trebuie spalat doar cu apa fierbinte si detergent de vase. (sursa) VEZI SI: Topul celor MAI UCIGĂTOARE alimente

Citeste tot articolul

Salata de pui si rucola

Ingrediente 20 ml de ulei de masline 1 lingurita de coaja de lamaie 10 ml suc de lamaie 250 g piept de pui 100 g rosii cherry 120 g rucola 1 lingurita de otet 1 catel de usturoi 1 lingurita de mustar 1 jumatate de cana de masline negre fara samburi sare si piper Amesteca intr-un bol mare o lingura de ulei cu coaja, sucul de lamaie si pieptul de pui. Lasa-le la macerat pentru 10 minute si condimenteaza-le cu sare si piper dupa gust. Incinge restul de ulei intr-o tigaie si rumeneste pieptul de pui, pentru aproximativ 2 minute, pe fiecare parte. Intr-un bol mediu amesteca rosiile cherry cu rucola, iar in altul combina otetul cu mustarul, usturoiul, sarea si piperul. Adauga treptat si uleiul demasline si amesteca incontinuu. Toarna apoi acest amestec peste rucola sirosii si asaza peste ele carnea de pui taiata fasii subtiri. VEZI SI:  Muschi de vita la cuptor Snitel din piept de pui

Citeste tot articolul

Lista alimentelor MODIFICATE GENETIC. Le mananci zilnic si habar nu ai.

Tot ce face compania Mosanto este contra productiv pentru noi si profitabil pentru ei. Culturile GMO nu pot hrani pe toata lumea. Mosanto si industria Biotehnology  au facut afirmatii false prin care spun ca alimentele modificate genetic sunt sigure. Oamenii de stiinta au descoperit ca soia modificata genetic pentru a contine proteine de la o nuca din Brazilia poate provoca reactii alergice la persoanele sensibile la nuci. Este de mirare faptul ca in acest moment esti un numar tot mai mare de copii cu alergii la arahide? GMO este asociat cu mai multe boli cronice precum glifosatul, tulburari gastrointestinale, obezitate, diabet, boli de inima, depresie, autism, infertilitate, cancer si boala Alzheimer. Iata cateva dintre aceste alimente: LAPTELE O cincime din vacile de lapte din Statele Unite au primit hormone de crestere pentru a se dezvolta mai repede si a da randament. Acesti hormone pot fi gasiti in laptele produs de aceste vaci, care, odata consumati, actioneaza in coprul uman. PORUMBUL Cea mai mare parte din porumbul cultivat in SUA este destinat consumului uman. Porumbul GM are o legatura stransa cu problemele de sanatate. SOIA Soia este, de asemenea, modificata genetic pentru a rezista la erbicide. Produsele din soia includ faina de soia, tofu, suc de soia, ulei de soia si alte produse precum cele de patiserie, facute in cuptor si uleiul comestibil. ULEIUL DE CANOLA Uleiul de canola este un derivat al uleiului de rapita. Tototdata, este foarte probabil sa fie un produs GMO deoarece 90 la suta dintre plantele de rapita de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii provin din seminte modificate genetic. BUMBACUL Bumbacul a fost modificat genetic pentru a creste randamentul si rezistenta la boli. Cele mai multe motive de ingrijorare ni le dau uleiul de bumbac ce este o delicatesa in gatit si se foloseste pentru …

Citeste tot articolul

Dieta bombă cu castraveţi. Slăbeşti 2 kilograme în 2 zile

Castraveţii au un conţinut mare de apă (95%), enzime, vitamine (A, B1, B2 şi C), sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, zinc, mangan şi iod. O cură cu această legumă este extrem de indicată deoarece este un bun depurativ, ajutând la evacuarea apei reţinute, dizolvarea acidului uric şi uraţi şi la eliminarea substanţelor toxice din organism. În plus, are efect antiinflamator. Orice persoană ştie că într-o cură de slăbire cel mai important lucru este să elimini şi nu să depui. Castravetele este leguma perfectă pentru curăţarea tractului digestiv, pentru că stimulează şi uşurează tranzitul intestinal, o problemă des întâlnită la multe femei, mai ales în perioadele de dietă, dar şi în timpul sarcinii şi al menopauzei, scrie doctorulzilei.ro. Fiind săracă în calorii, doar 10 kcal la 100 de grame, această legumă poate fi consumată în orice cantitate doriţi. Pentru cei care se pregătesc să-şi petreacă vacanţa la mare şi au nevoie de o dietă rapidă şi cu efecte sigure, recomandăm cura de două zile cu castraveţi, în urma căreia veţi da jos aproximativ două kilograme. Ziua 1 Mic dejun: o felie de pâine cu seminţe, o linguriţă cu unt şi 200 de grame de castravete cu verdeaţă. Gustare: 125 de grame de kefir, mixat cu castravete şi suc de lămâie. Prânz: castraveţi umpluţi – se scobeşte un castravete, iar crema de brânză şi smântână se mixează cu zeamă de lămâie, ceapă tocată şi mărar. Se lasă la rece şi se umple castravetele. Gustare: castraveţi proaspeţi cu verdeaţă – nelimitat. Cina: cartofi gratinaţi – 200 de grame de cartofi şi 200 de grame de legume, după preferinţă. Acestea se fierb, apoi se amestecă împreună cu şuncă, puţin lapte şi condimente, după gust. Se pune brânză rasă deasupra şi se coace la cuptor. Ziua 2 Mic dejun: 30 de grame de musli cu …

Citeste tot articolul

Muschi de vita la cuptor

Ingrediente: 1, 25 kg muschi de vita 2 linguri piper negru proaspat macinat 2 linguri sare 2 linguri ulei vegetal 2 linguri cimbru proaspat, rozmarin si patrunjel 2 linguri mustar de Dijon Mod de preparare: Inainte de orice este bine sa incalzim cuptorul la 230 grade Celsius. Se da  carnea cu sare kosher si piper.Intr-o tigaie de sote se incinge uleiul. Se prajeste carnea pe toate partile, apoi  se baga la cuptor pentru 10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se amesteca ierburile tocate.Cand carnea este destul de rece pentru a o manevra, se da pe ea cu mustar Dijon si se acopera cu ierburi. Trebuie bagata din nou la cuptor: 5-10 minute la 125 de grade pentru a fi in sange, 10-15 minute la 145 de grade pentru medium. Se scoate  de la cuptor si se lasa  sa se raceasca 5-10 minute inainte de a o felia. VEZI SI: Categoria CULINAR (contine toate retetele rapide) Snitel din piept de pui

Citeste tot articolul

Snitel din piept de pui

Ingrediente: 1 piept pui mare 3 oua 1 pahar pesmet 1 pahar faina sare,piper dupa gust Se bate carnea bine cu ciocanul special avand grija ca bucatile de piept sa nu devina prea subtiri. Apoi se dau prin faina, prin oul batut cu piper si sare si iar prin faina si ou. Dupa care, se dau bucatile prin pesmet. Si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetele pentru a absorbi uleiul in exces. VEZI SI: Categoria CULINAR (contine toate retetele rapide) Muschi de vita la cuptor

Citeste tot articolul

13 SCHIMBARI IN OBICEIURILE TALE ALIMENTARE CARE TE VOR SLABI GARANTAT!

Suntem deja in sezonul de vara iar hainele s-ar putea sa nu va incapa asa cum ati dori. Daca vreti sa slabiti fara mare efort fara o cura de slabire draconica este cazul sa recurgezi la aceste mici schimbari in obiceiurile alimentare! Succes garantat. Mananca de 5-6 ori pe zi, in cantitati mai mici decat la una din cele trei mese obisnuite. Un studiu sud-african a descoperit ca barbatii care isi imparteau micul dejun si mancau cate putin din ora in ora acumulau cu 30% mai putine calorii decat cei care mancau intregul mic dejun dintr-o data. Distribuind mancarea astfel. Pancreasul secreta doar cate putin insulina, pastrand glicemia constanta si astfel reducand senzatia de foame. Evita ingredientele calorice. Mananca fructe cu inghetata, nu inghetata cu fructe. Mananca salata cu branza, nu branza cu salata. Mai putina carne, mai multe legume. Si tot asa. Apa, nu suc. Poti bea un fresh de portocale la micul dejun. Dar in rest evita orice suc, mai ales pe cele din comert, care, oricat de naturale se pretind a fi, tot contin o groaza de zahar. Daca le vei bea, nu vei face decat sa-ti agravezi senzatia de foame, ceea ce nu se intampla in cazul consumului de apa. Redu portiile. Cercetarile au constatat ca tindem sa mancam tot din farfurie, indiferent cat de mult este. Foloseste platouri mai mici. Mananca numai intr-un anumit loc. Gata cu rontaitul la televizor sau in dormitor! Consuma cruditati la fiecare masa. Morcov si telina rasa, ridichi si chiar conopida, fructe de tot felul sa nu-ti lipseasca de la nicio masa. Te vei satura cu mai putine calorii in acest fel. Nu te aprovziona cu alimente calorice. Fa-ti de cap cu prajitura sau inghetat in oras, dar nu lua galeata cu inghetata acasa, pentru a nu fi tentat sa …

Citeste tot articolul