Cu hoții trebuie sa te lupți intr-un sistem care le tine automat partea. Mai ales când încerca sa-i fure drepturile copilului tau

Exista tot soiul de hoți. Cei mai infecți însă sunt cei din „familie”, cei care atunci când divortezi de soție, încercă prin orice mijloace sa te scoată pe tine Raul intruchipat și să-ți fure copilul.

Nici nu vrei sa stii ce e pe la procese …cate minciuni spuse de cea ce te „iubea”, de cei ce te „respectau”. Nu are rost sa le enumăr că n-aș termina nici până poimaine.

Problema nu ar sta doar aici. Exista și alte metode. Una dintre ele se numește alienarea copilului….adică manipularea. Atunci când îți este învățat să te urască de cei din familia adversă. Aceste fapte ar merita pedepsite aspru de codul penal.

Exista mii de cazuri anuale in Romania. Degeaba as scrie despre al meu. Important e ca cineva să citească acest articol și să își dea seama că în această țară lucrurile trebuiesc schimbate iar copilasii sa nu mai fie lăsați din start la femeie doar pentru că este „mama”. La noi cam așa stau lucrurile. In alte tari civilizate sunt exact invers …

-va urma-

Dvs ati trecut prin așa ceva? Expuneti Intr-un comentariu, mai jos.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU