Cu dedicație de la Iancu Breban

Este ora 17.36, aștept trenul.

Lângă mine, doi negri care-și fac, pe rând, poze lângă un afiș publicitar: „Jeep Grand Cherokee, aventura ta începe acolo unde alții renunță…”.

M-am născut și am crescut la Ploiești, la Constanța și Predeal.

Am studiat la Brașov, Timișoara și Namur (Belgia).

Am o familie normală, compusă dintr-un bărbat, o femeie-eroină și trei copii creștini. Doi bărbați sau două femei, în ciuda lui Mark Zuckerberg, rămân tot doi bărbați sau două femei.

Am un loc de muncă convențional, o viață fără excese, fac sport, citesc  fără ochelari, n-am cont pe facebook, nu sunt tăiat împrejur la creier. Nu trăiesc la „maximum”, nu am Merțan, nici beemveu, nu mă îmbrac în jeanși, nu am “adidași” Nike și nici tatuaje pe braț. Nu-mi plac filmele americane care, în fapt, sunt orientale, nici pe Soroș, Coca-cola, Cioloș, democrația reprezentativă, colonialismul Occidental care, în fapt, e tot oriental… Iohannis, Sașii, Alex Velea, U.D.M.R., Dragnea, manelele și U.E. care, în fapt, sunt tot orientali.

Robert Schuman și Jean Monnet n-au avut un vis, nici Luther de altfel, doar primeau fonduri de la „Chase Manhattan” – documentele de la Lausanne au fost desecretizate.

Nu am fost niciodată în rătăcire la Ierusalim, Iisus a blestemat acest loc!

Creștinismul s-a născut la Golgota, nu votez!, sângele e viitorul nostru. Nu spun niciodată  „ochei” în loc de „da” și nici „ciao” în loc de „Doamne ajută”. Nu cumpăr nimic din Kaufland, urăsc revoluția din ’89 cu pasiune căci a născut ProTV-ul.

Mă atrage în mod deosebit arhitectura din Auschwitz și, cu prisosință, clima continental temperată face bine rasei mele.

Nu-mi place Parisul negru și maro, prea oriental pe gustul meu, iar eu m-am îndrăgostit la Gălbezeni, fără aport cultural, deci sunt un anti-republican convins.

Domnilor „naționaliști”, problema nu ține de Iohannis sau Dragnea, nici de economie, Isabela, Petronela, păduri sau câmpie – sunt doar cauzele multifactoriale… În schimb, avortul este o crimă abjectă, cea mai strigătoare la Cer, însă legalizată și încurajată, idem pentru antiromânismul de stat, dar antipatia față de jidovi e ilegală în Europa?! În cercurile avizate, nu la Adevărul, se spune că, Mircea Cărtărescu întreținea o relație intimă cu Conchita Wurst pe vremea când acesta a câștigat Eurovi-„Sionul”, apoi a murit! Javrele vor să se reproducă intensiv, musai să se amestece: Ardealul se vrea Catalonia, Clujul Barcelona și Timișoara se mai gândește.

Oare, Brașovul pleacă cu vaporul spre Constantinovul?

Intelectualii din România, preponderent, oricât se screm, sunt proiecte politice în desfășurare.

Românii îi iubesc pe străini, mult! Străinii îi urăsc pe români, și mai mult!  Dacă tot sunteți morți în picioare, măcar nu vaccinați copiii că-i omorâți și pe ei!

Menționez că nu am înțeles niciodată la ce face referire Nicolae Furdui Iancu când spune: „Noi suntem români / Noi suntem aici / În veci stăpâni” – cine sunt românii ăștia, care sunt stăpâni în România și, mai ales, ce înțelege dânsul prin „În veci stăpâni” – care stăpâni, pe ce, unde? E clar, România nu se află doar sub ocupație mediatico-politică, economică ș.a.m.d., ci și populară.

Prin urmare, poate să mă renege ca pe un referendum, oricum, sunt liber, cartela de cetățean mi-a expirat.

Am scris timp de 9 minute și 43 de secunde, ceas, cu gândul la strămoșii mei. 17.45, trenul intră în  gară!

Ne vom întoarce!

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *