Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONAL

Cu CINE votează Florin Călinescu, pe 26 mai! N-ai fi crezut…

Florin Calinescu

Florin Călinescu și-a exprimat opinia cu privire la alegerile europarlamentare și referendum și a dezvăluit cu cine votează. Îndemnul lui nu este să votezi cu un partid sau o persoană anume, ci să mergi la vot.

Florin Călinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și vedete de televiziune din România Este unul dintre puținii actori care are darul de a te face să zâmbești prin firea sa integră, de om serios, dar care un imens simț al umorului.

Florin Călinescu te îndeamnă să mergi la vot
În ultimii ani, el a îndrăznit să iasă din indiferența politică în care sunt scufundate numeroase vedete de la noi și și-a exprimat pe pagina sa de Facebook opinia cu privire la ce se întâmplă cu politica din România. Fostul prezentator TV l-a criticat în repetate rânduri pe Liviu Dragnea și a încurajat orice formă democratică și legală de împotrivire a cetățenilor la asaltul asupra Justiției pe care-l face PSD sub conducerea lui Dragnea.

Pentru că 26 mai va fi o zi în care vei putea să faci o schimbare, Florin Călinescu a realizat iar un live pe Facebook, în îi îndeamnă pe toți cei care-l urmăresc să meargă la vot, să aleagă ce vor ei, după cum se pricep, dar să meargă să voteze.

„Revin cu un live, sper cu folos. Mie aşa mi se pare, de aceea am luat decizia să-mi spun şi eu punctul de vedere pentru ceea ce se va întâmpla duminică. Sau pentru ceea ce trebuie să se întâmple. Adică, să ne prezentăm la urne, căci acesta este primul exerciţiu ca să putem să ieşim din starea de comentatori, de critici sau de lăudători, într-un fel sau altul, pentru persoane sau grupuri politice. Ne prezentăm la vot şi acolo votează fiecare ce vrea. Vreau să vă spun de la început că nu am o problemă cu cei care vor să voteze vreun partid politic sau pe oricine altcineva“, a spus actorul pe pagina sa de Facebook.

El a subliniat asupra faptului că nu face propagandă în favoarea niciunui partid sau a vreunui candidat independent și nici nu te îndeamnă să votezi cu cineva anume, dar e important să-ți exerciți dreptul de a vota:

„Votaţi, dragilor, pe cine vreţi voi, important este să mergeţi la vot, să ajungeţi la urne. După care, să votăm şi la referendumul iniţiat de preşedintele României. Preferabil să votaţi şi la referendum, căci el este important, se referă la justiţie şi asaltul asupra justiţiei este cel care ne doare cel mai tare. Răspundeţi cum simţiţi, cum vă duce mintea sau logica. După care, lucrurile se pot rezolva. Adică, să mişti o ţară întreagă doar pentru a-l scăpa pe unu’, asta mi se pare de un burlesc nenăscut până acum.“

Cu cine votează Florin Călinescu
„Mi-a atras atenţia un caz aparte şi pe acesta vreau să vi-l expun. Am urmărit traseul acestui domn şi am zis că trebuie să spun şi eu, pentru că mă tot întreabă lumea pe cine votez, pe cine susţin. Eu nu-mi permit să vă spun cu cine să votaţi dumneavoastră. Eu îmi spun doar părerea, pe pagina mea, iar dumneavoastră faceţi cum doriţi.“

Astfel, el va vota la alegerile europarlamentare cu George Simion (23 de ani), care este candidat independent. Este originar din Focșani și licențiat în economie.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.