CU CE SE OCUPĂ ACEASTĂ PARASUTA ÎN ELVEȚIA! CÂȘTIGĂ 9000 DE EURO PE LUNĂ

Suzan Lazăr se numeşte tânăra româncă, stanilită în Basel. Contul ei de Instagram este urmărit de 312.000 de fani, ceea ce îi aduce lunar o sumă de bani, la care mulţi nici nu visează. Deşi job-ul de influencer o ajută să trăiască foarte bine, nu vrea să facă asta toată viaţa.

Bruneta este studentă la pedagogie și vrea cu ardoare să devină învățătoare. În urmă cu 8 ani, ea a început să publice fotografii sexy cu ea din vacanță. S-a orientat spre fitness și postări legate de nutriție, iar asta i-a adus sute de mii de urmăritori. Într-un interviu acordat publicației 20 Minuten, citat de observator.tv, sexoasa mărturisea că în lunile proaste câștigă în jur de 2.000 de euro, însă în majoritatea perioadelor ia 9.000 de euro.

Citiți și:  Facebook s-ar putea destramă. Va trebui să renunțe la Instagram şi WhatsApp

A pozat pentru Nike, Addidas sau Yves Saint Laurent. În zilele bune, o singură postare făcută pe Instagram îi aduce 2.000 de euro. Suzan îşi doreşte să fie contactată de revista Playboy, dar își dorește și un job stabil, la catedră pentru clasele primare.

„Job-ul meu de învățătoare e de o mie de ori mai strict. (…) Femeile nu sunt făcute doar pentru a avea copii. Ar trebui să ducă o viață independentă. Niciodată nu ar trebui să devii dependentă de un bărbat”, a declarat ea publicației citate.

Încă de la 16 ani, Suzan și-a făcut rinoplastie, și-a pus silicoane și și-a mărit buzele. „Buzele nu erau simetrice. Când râdeam, una era mai sus decât cealaltă. Eu am vrut să arăt altfel de când eram foarte tânără. E regretabil unde se ajunge cu astfel de intervenții. Toți influencerii ajung să arate la fel”, a mărturisit Suzan Lazăr.

Citiți și:  Facebook s-ar putea destramă. Va trebui să renunțe la Instagram şi WhatsApp

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile